CzulyRomantyk
CzulyRomantyk
  20 listopada 2014 (pierwszy post)

W dzisiejszym odcinku zapoznanie z userami czatu seks:
Męska część tego czatu dzieli się na kilka grup:
*desperatów szukających darmowego seksu jeśli nie realnie to chociaż pomocy w ręcznym spuszczeniu z krzyża...
*trolli czatowych-ich głównym hobby jest hejtowanie innych według nich słabszych użytkowników przez co czują się królami czatu i mogą podbudować swoje ego jako samiec.
*nieudaczników życiowych-jak poznać nieudacznika?Jest to osobnik który bajeruje panny,wyłudza od nich zdjęcia piersi i innych części ciała z dedyczkami a potem tym szpanuje wysyłając wszystkim dookoła.Nieudaczność wynika z tego że musi się pochwalić swoją zdobyczą z otoczeniem,fascynacja i podniecenie tym że je zdobył sugeruje że nigdy wcześniej ich nie widział u żadnej na żywo stąd wielka ekscytacja całym wydarzeniem.
*spamiarzy-jest to grupa która kopiuje teksty z for internetowych próbując się wybić na głupocie innych userów i wzbudzić tym samym zainteresowanie czatowiczów.
Większość z nich przeniosła się stadnie z czatu wolni.

TASIEMIEC
TASIEMIEC
  20 listopada 2014

wolni calkowita pogarda

CzulyRomantyk
CzulyRomantyk
  20 listopada 2014

dobrze ze zdechli

TASIEMIEC
TASIEMIEC
  20 listopada 2014

seks tez niech zamkna

lejdiem
lejdiem
  20 listopada 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: *desperatów szukających darmowego seksu jeśli nie realnie to chociaż pomocy w ręcznym spuszczeniu z krzyża..

o ja desperatka, szukam darmowego seksu ;c
Shaitan
Shaitan
  20 listopada 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: o ja desperatka, szukam darmowego seksu ;c

Jak ci przeszkadza darmocha to możesz mi zapłacić :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.