NO AKTUALIZOWAĆ! JAZDA! RUCHY RUCHY!
płace za tę cholerną gwiazdę w stałym abonamencie to wymagam szybszego uzupełniania danych na temat tego portalu!
Lista moderatorów! JAZDA!
SPAŚLAKI Z DZIAŁU FT NIE OPIIIERDALAĆ MI SIĘ
[Czat] Nowe Mody strona 1 z 2
DOKŁADNIE JA TEŻ CHCE WIEDZIEĆ KOGO ZNIENAWIDZIĆ I KTO NASTĘPNY BEDZIE GWIAZDORZYŁ I GRAŁ PREZYDENTA BO DOSTAŁ OCZKO NA CZACIE #TOPBK
tak
Witam! znalazłem ten post i natychmiast się nim zainteresowałem.. jestem user tego czatu i chciałbym, dowiedzieć się, jacy nowi Komuniści (moderatorzy) będą sprawowali tutaj władzę. Jak wiadomo każdy z tych tfu Komunistów, dostając oczko natychmiast przybiera w skrzydła i jest osobą( według siebie ) bardzo ważną, gdyż posiada funkcje inne jak ludzie Prawicy!. Jak nam wiadomo już wcześniej, były osoby które wysyłaly nagie zdjęcia lub robiły tzw( loda) śmigiełko, jednemu z wyżej ustawionych Komunistów. Także chciałbym się dowiedzieć oficjalnie, jak nowi moderatorzy zostali przyjęci do stowarzyszenia Komunistów, jakie czynniki walnie przyczyniły się do nowego stanowiska jakie będą pełnić i najważniejsze pytanie, ile jeszcze będziemy znosić głupotę!.
Dziękuje za uwagę hwdp i jp polici, pozdrawiam !
a tak jeśli już kolega wyżej przytoczył ten ciekawy temat to ja mam takie pytanko hehehe: która tam trzasnęła gałke za moda? :D
ktoś jakieś info?
tak
ja po prostu chciałbym się więcej dowiedzieć na temat portalu, na którym dosyć często się udzielam, prawda? No i oczywiście w zależności od tego jak ów kobieta wyglada - pogratulować temu "z wyższej półki"
tak
Cux wróciła, Liza oraz Green.
Kto to ten NerV?
Obserwator: miły kolo, zawsze z rana zapodał kawę po czym do pracy znikał. ;) Do następnego ranka już nie widziany.
Tu jak zawsze, w czas podane info.
http://www.fotka.pl/grupa/869986/Czat_Fotkapl/
Pewna tłusta osoba Ta, co Mistrzynią Gał została jako ostatnia..