Jest podobno elita na fotce, którzy lubią sobie słodzić na czacie, takie niedzielne igraszki na czacie, dodawanie do znajomych. Obdarowywanie siebie prezentami, ktoś widział, ktoś wie?
lista tematów
[Czat] Randomy strona 1 z 3
Nie mam zdania, jedynie pod..powiedzieć mogę, co, kto, z kim i o czym :>
Kim Ty jesteś plebsie, by mierzyć się z Elitami?
Jakimi podążałeś pokojowymi szlakami? ;>
Jestem plemnikiem od szatana, a to już elita sama w sobie, ale plebsem też mogę być.
Mieszkałem w budzie, a teraz chodzę wspak.
Ja nie znam ludzi, ale możesz mnie z nimi poznać, tylko słyszałem...
Zagwostki tego typu nie interesują mnie .
Uwaga!
Janek ma prawdopodobnie szeroki zasób wiedzy o userach lub też inaczej: umiejętnie interpretuje przeczytane słowa :D.
Uzurpoator .
Uwaga!
Janek ma prawdopodobnie szeroki zasób wiedzy o userach lub też inaczej: umiejętnie interpretuje przeczytane słowa :D.
Uzurpoator .
Nie zadaje się z plemnikami, za małe są by dorównać memu Ego.
Plebs natomiast słowa politowania jednie może ode mnie dostać.
Ten rak był z przerzutami, czy z tych łagodnych? ;>
Człoweiku, tfu, plebianinie, ja wiem o każdym wszystko... Pytaj, udzielam Ci pozwolenia na Atencję
Jaki według Ciebie jest największy problem?
Dziś nic takiego nie dostrzegam ;)
Jak Ty chciałaś mi dać prezent za parkę na fotce.
Destrukcyjna kaszanka.
Abaddon: Nie zadaje się z plemnikami, za małe są by dorównać memu Ego.
Plebs natomiast słowa politowania jednie może ode mnie dostać.
Ja mam tak niskie ego, że schylam się głową do podłogi.
Kolesiarstwo.
Zobrazuj to, inaczej won!
Gajowy w tym pomoże.
Potrafię siać nie tylko zamęt... Odważniejsze pytania zapodawaj ;>
Tylko że już poszło w ruch piwo, a ja nie udzielam się po spożyciu, łatwo o wypadek :/
Konto usunięte: Jest podobno elita na fotce, którzy lubią sobie słodzić na czacie, takie niedzielne igraszki na czacie, dodawanie do znajomych. Obdarowywanie siebie prezentami, ktoś widział, ktoś wie?
kółka wzajemnej masturbacji, nic nowego, do tego dochodzą skypy i obgadywanie innych samemu nie będąc lepszym.
praksyda: kółka wzajemnej masturbacji, nic nowego, do tego dochodzą skypy i obgadywanie innych samemu nie będąc lepszym.
Ja tam na Skype nie gadałem z elitą, ale podobno oni mają takie grupki, które wymyślają dissy na siebie i ta lepsza wygrywa. Wtedy następuje zamiana miejsc.
Ciebie to bym obracał jak grabie w gnoju, myślę o Tobie nocami. Jesteś moją świeczką w jasnym tunelu.