lista tematów
[Czat] Siemaneczko ;) ;D strona 5 z 8
No nie wiem nie spałam całą noc zasnęłam o 7 (y) 2 tabletki to za mało :D No, ale teraz na razie nie boli, tylko po 23 mnie bolał brzusio potem wzięłam tabletkę tak do 4 i znów zaczęło i znów wzięłam tabletkę i na razie mnie nie boli ... :D
No lece
Nikt mi nie przywalił
Nie dałabym się kurrrrrczaki xD :DNie no mam czasem tak, ze sama z siebie krew mi leci :D Zdarzało się kiedyś codziennie ;D
A teraz to tak rzadko tydzien temu mi leciała (y) :D I dziś rano xD i jak wróciłam do domu :D
Konto usunięte: No nie wiem nie spałam całą noc zasnęłam o 7 (y) 2 tabletki to za mało :D No, ale teraz na razie nie boli, tylko po 23 mnie bolał brzusio potem wzięłam tabletkę tak do 4 i znów zaczęło i znów wzięłam tabletkę i na razie mnie nie boli ... :D
Tyle to ja przez ostanie 5 lat nie brał :D
To dziś jeszcze z szyjść i masz poco nadal żyć :D
Zwolnij, łącze padnie przy takim tempie ;)
Konto usunięte: Nie no mam czasem tak, ze sama z siebie krew mi leci :D Zdarzało się kiedyś codziennie ;D
A teraz to tak rzadko tydzien temu mi leciała (y) :D I dziś rano xD i jak wróciłam do domu :D
Ty rzeczywiście się udaj do lekarza, może to być początek poważniejszej choroby... W sumie zresztą jak na Cię paczę, to nie może być już gorzej
Dżołk oczywko

Konto usunięte: Tyle to ja przez ostanie 5 lat nie brał :D
To dziś jeszcze z szyjść i masz poco nadal żyć :D
Hahshhahshashahas (śmiech)

sie uhahałam :////
przepraszam juz zwalniam :>
A tam kiedys przy okazji ;D :D :D chłopak mnie zmusi wczoraj mi to powiedział nad ranem xd
XDDDDDDDD Ach te komplementy KOCHAM TO < 3 xDDD
haahahahahhahahhahahahahahhahahahaha PSSSSSSSS... ZMUSIĆ MNIE ABYM POSZŁA DO LEKARZA ;c ;c ;c
Ewentualnie wybaczę

Wysokie mniemanie o sobie to podstawa xD
XDDDTaa...za plumkowanie kijowe na buty Ciebie wziął a Ty jeszcze go bronisz, normalka xD
Do lekarza iż się wystraszył że nie będziesz miała sił na pranie, sprzątanie itd. Jednak mądry man

Cóż to za ewentualność
Internety, podstawa okłamywania

Konto usunięte: Taa...za plumkowanie kijowe na buty Ciebie wziął a Ty jeszcze go bronisz, normalka xD
Do lekarza iż się wystraszył że nie będziesz miała sił na pranie, sprzątanie itd.
ahhahahahahhaha NOOOOO :/// i wszystko się wydało... :( Co Ja teraz pocznę :///
Bo Ja mam trudności z wybaczaniem xDDDDD
Omg xD święte słowa .... :x O tym mniemaniu to był joke :X
Błękitna/niebieska/różowa czy jakaś inna linia kolorowa się kłania :D
Komuś czy sobie? Z dużej litery JA, to dopiero mniemanie, nie dziwne że przełamał Ciebie kopem xD
Nie daje im wiary :)

I miałaś się kurczak nie dać xD