jutro jej sie konczy ban i znowu tutaj wroci
co robic?
lista tematów
[Czat] marta z hyde wasza pani strona 3 z 4
Powiem Ci, że to nie jest kwestia lubię/ nie lubię, bo nie znam jej ^^ także nie mogę się w tym temacie wypowiedzieć.
Te LEGENDY Hajdu, 4-5 loginów, które plusują każdą swoją wypowiedź [z kilku kont]
Rodzina internetowa
Miałem tak samo, szkoda, że z czatem mam tyle wspólnego co z forum, ale to detal oni zawsze mają racje xD
Dla nich każdy spoza ich wąskiego grona atencjuszy jest czatowym podludziem ^_^
Myślę, ze to nie jest miejsce dla nas : D
Niech tam sobie dalej piszą we własnym gronie znajomków 5-6 osób, a jaki mają z tego fun.
Konto usunięte: Powiem Ci, że to nie jest kwestia lubię/ nie lubię, bo nie znam jej ^^ także nie mogę się w tym temacie wypowiedzieć.
W sumie też nie mogę się na ten temat wypowiedzieć, dlatego zapytałem Ciebie.
Konto usunięte: Te LEGENDY Hajdu 4-5 loginów, które plusują każdą swoją wypowiedź [z kilku kont]
Rodzina internetowa
Rozumiem, że siedzą z kilku kont i udają piękne rozmówki, żeby tłum zastanawiał się, kto to taki ten fejm podtrzymuje?
Konto usunięte: Miałem tak samo, szkoda, że z czatem mam tyle wspólnego co z forum, ale to detal oni zawsze mają racje xD
Dla nich każdy spoza ich wąskiego grona atencjuszy jest czatowym podludziem
Ostatnio jak pisałem na forum nie zauważyłem już tego, chyba hyde opanowali ludzie z czatu, w sumie można się cieszyć, bo jak kiedyś przeglądałem tematy, to myślałem, że już nic gorszego nie może byc.
Zobaczę :D
Divine: Rozumiem, że siedzą z kilku kont i udają piękne rozmówki, żeby tłum zastanawiał się, kto to taki ten fejm podtrzymuje?
To właśnie zaobserwowałem : D
Musiałbyś poczytać troszkę tam ^^ z 3 strony tych wymiocin i będziesz wiedział co w trawie piszczy
Divine: Ostatnio jak pisałem na forum nie zauważyłem już tego, chyba hyde opanowali ludzie z czatu, w sumie można się cieszyć, bo jak kiedyś przeglądałem tematy, to myślałem, że już nic gorszego nie może byc.
No jest tak jak piszesz + też miałem takie odczucia.
Co prawda sam nie pisałem tam lekko 2-3 lata [po prostu nie było z kim i o czym ^^], ale po tych ostatnich akcjach z napływami z czatu, MUSIAŁEM XD
Była jedna jakaś tam interesująca wymiana zdań ^^ po czym skończyły się argumenty i zaczął się trolling jak zawsze ^^
Po tym postanowiłem zmienić styl pisania i pokazać im [w praktyce] jak z mojej strony wygląda ich HAJD :D
Troszkę pośmiałem i wróciłem na dział fotki z uśmiechem i nowymi pomysłami
Konto usunięte: Musiałbyś poczytać troszkę tam ^^ z 3 strony tych wymiocin i będziesz wiedział co w trawie piszczy
Pozdrawiam, mi by się nie chciało, można czytać, ale tutaj nie ma co wynosić ze starych tematów. Chyba tysiące nudnych postów i tematów. Jaką mamy dziś pogodę i trochę wieści z internetów.
Konto usunięte: Co prawda sam nie pisałem tam lekko 2-3 lata [po prostu nie było z kim i o czym ^^], ale po tych ostatnich akcjach z napływami z czatu, MUSIAŁEM XD
Właśnie ja wszedłem i nie wiedziałem, że coś takiego się tutaj dzieję, dlatego założyłem sobie temat, napisałem kilka postów i się ruszyło.
Konto usunięte: Była jedna jakaś tam interesująca wymiana zdań ^^ po czym skończyły się argumenty i zaczął się trolling jak zawsze ^^
Trollibg jest jak kop w tyłek, nigdy nie wiesz kto i kiedy Cię kopnie
Konto usunięte: Po tym postanowiłem zmienić styl pisania i pokazać im [w praktyce] jak z mojej strony wygląda ich HAJD :D
Troszkę pośmiałem i wróciłem na dział fotki z uśmiechem i nowymi pomysłami
Kurdę możesz mnie oprowadzić, bo ja na Hyde jestem nowa dusza.
Divine: Pozdrawiam, mi by się nie chciało, można czytać, ale tutaj nie ma co wynosić ze starych tematów. Chyba tysiące nudnych postów i tematów. Jaką mamy dziś pogodę i trochę wieści z internetów.
Agree xDD
Divine: Właśnie ja wszedłem i nie wiedziałem, że coś takiego się tutaj dzieję, dlatego założyłem sobie temat, napisałem kilka postów i się ruszyło.
I jak wstępne odczucia?
Troszkę tam powojowałem tak samo jak oni było wesoło :D
Też byłem nową [zabłąkaną owieczką czatu] napływem itp
Powiem Ci, że po 1 dobie pisania z nimi [w ich stylu] dodano mnie do grona hajdowiczów otrzymałem rangę top bezmózga
Boję się myśleć jaką bym dostał gdybym nie trollował
Swoją drogą, to szybko mnie do swego grona przyjeli Jestem teraz czatowo/ hajdowy
Także osłonię Cię własną klatą w razie problemów xD
Siedziałem trochę na forum czat, także nie wiedziałem jak tutaj jest, ale nie sądziłem, że będę tak ciepło przywitany.
Konto usunięte: Też byłem nową [zabłąkaną owieczką czatu] napływem itp
Powiem Ci, że po 1 dobie pisania z nimi [w ich stylu] dodano mnie do grona hajdowiczów otrzymałem rangę top bezmózga
Boję się myśleć jaką bym dostał gdybym nie trollował
Swoją drogą, to szybko mnie do swego grona przyjeli Jestem teraz czatowo/ hajdowy
Także osłonię Cię własną klatą w razie problemów xD
Zobaczymy jak to będzie, bo moja ranga będzie taka sama albo i niższa, nie jestem człowiekiem, który lubi wcielać się w nowe środowisko, może zostanę bezmózgim człekokształtnym parobkiem piszącym głupie posty na Hyde.
Divine: Siedziałem trochę na forum czat, także nie wiedziałem jak tutaj jest, ale nie sądziłem, że będę tak ciepło przywitany.
Standard xD
Divine: Zobaczymy jak to będzie, bo moja ranga będzie taka sama albo i niższa, nie jestem człowiekiem, który lubi wcielać się w nowe środowisko, może zostanę bezmózgim człekokształtnym parobkiem piszącym głupie posty na Hyde.
Zaraz coś się tam naskroobie : D
Czas to przetestować w terenie