MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  18 listopada 2013 (pierwszy post)

Użytkownik Tosziko jest osobą, która nie zna regulaminu serwisu pomimo powierzenia obowiązków bycia moderatorem, wolno odpowiada na zadane pytanie i w konsekwencji nie przejmuje się dobrem serwisu.

Valsyt
Valsyt
  18 listopada 2013

straszne, kolejny zly mod [*] :and:

tosziko
tosziko
  18 listopada 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

:C

tosziko
tosziko
  18 listopada 2013

przepraszam Cię, że mam czerwoną ramkę.

tosziko
tosziko
  18 listopada 2013

ale no miałeś rację, ktoś włamał się na fotkę. :(

LaCosaNostra1991
LaCosaNostra1991
  18 listopada 2013

hahahahahahha nie mam pytań xd

Wrethoov
Wrethoov
  18 listopada 2013

Potwierdzam Tosziko raz mi odpisała po 9 miesiącach 3 dniach 7 godzinach 35 minutach i 59 sekundach no rzaaal pe el [*] Lajf is brutal hahahahaha :3333 Tosziko Loffffky Max! <333

tosziko
tosziko
  19 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: hahahahahahha nie mam pytań xd

no ja też nie. użyłam tylko ramki, a by uspokoić towarzystwo, a on zapytał mi się o co chodzi. wytłumaczyłam grzecznie, ale zarzucił mi, że ta informacja jest dla niego. miałam 10 minut na odpowiedź.
a i pisał coś o włamaniu na fotkę. :(
tosziko
tosziko
  19 listopada 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Lajf is brutal

odrzuciłam Twą miłość, fakt. ;/
Wrethoov
Wrethoov
  19 listopada 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
tosziko
tosziko: odrzuciłam Twą miłość, fakt. ;/

./ban Tosziko

to ban na miłość <3
MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

Wiesz co mi się tłumaczyć nie musisz, że masz takie braki w edukacji i reagujesz na post skierowany do Ciebie po godzinie czasu, kiedy pytałem się Ciebie o coś jako odpowiedzialna osobę.. To takich ludzi zatrudniacie co jako moderator odpisują po 9 miesiącach. Jak najbardziej ban, jak tak to zwiecie, czyli zawieszenie w obowiązkach tak?

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

a uwierz mi, że jak ktoś w sobie pokory nie ma próbuje udawać cwaniaka a swoja prace ma gdzieś i jest osobą wg mojego własnego mniemania bezczelną to JA BARDZO potrafię dopiąć swojego

LaCosaNostra1991
LaCosaNostra1991
  19 listopada 2013

dobra chłopie nie dokazuj ;d

LaCosaNostra1991
LaCosaNostra1991
  19 listopada 2013

byłbyś modem to zobaczyłbyś na ile wiadomości czy zapytań ona musi odpisywać, ale pewnie nigdy się nie przekonasz jak to jest być modem więc nie wiem po co ją oskarżasz o to że nie wypełnia swoich obowiązków? Więc moim zdaniem twoje argumenty są bez podstawne a ta skarga śmieszna :)

MichalJackiewicz
MichalJackiewicz
  19 listopada 2013

nie muszę bo każdy kto ma obiektywne zdanie spytał by się dlaczego tak piszę i jaki ma w tym cel i z jakiego powodu, jesteście znajomymi użytkownika Tosziko?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.