Proszę o wskazanie listy osób (nicków), które nie otrzymują z Państwa strony za pełnione funkcję "Moderatorów czatów" żadnych wynagrodzeń, którzy pełnią swoją funkcję na zasadzie wolontariatu.
[Czat] Moderatorzy strona 2 z 4
w sumie chciałabym wiedzieć, po co zbierasz, o zacny userze, te informacje?
może się przyznam, tylko nie wiem, czy warto
Szczerze mówiąc nie usłyszałem żadnej sensownej odpowiedzi oprócz pytania, które zadała mi Eve: "w sumie chciałabym wiedzieć, po co zbierasz, o zacny userze, te informacje? może się przyznam, tylko nie wiem, czy warto". Tak naprawdę to warto zadać i poprosić o listę takich osób w końcu żyjemy w kraju demokratycznym. To jest bardziej pytanie do osób, którym powierzono funkcję bycia moderatorami na poszczególnych "kanałach" czatu. Jestem publicystą i zbieram pewne informacje, które komuś mogą pomóc a komuś zaszkodzić. Proszę raz jeszcze o listę...
Proszę również sporządzić nietykietę (lub wskazać regulamin) odnośnie każdej osoby, której zostały przypisane poszczególne stanowiska i obowiązki wynikające z dobrowolnej woli powierzonych obowiązków na danym stanowisku, które pełni z dobrej woli. Na odpowiedź czekam do 18 września, informację można przesłać do mnie na adres obiekty3d@wp.pl
na 1 stronie dwie osoby dały namiary na liste moderatorów, ty nadal nie widzisz? moze scrobić screena i narysowac?
chyba kiedys już tu zakładałes podobny temat, tylko tamtem był o tym jakie czat ma błędy, o ile dobrze pamiętam .
wszystko jest tu na forum, tylko trzeba sie rozejrzeć.
Ok dziękuje za informacje, będę się trzymał tej listy, a każdej z tych osób zadam pytanie czy otrzymują i czy kiedykolwiek otrzymywały jakieś wynagrodzenie z tytułu pełnienia funkcji nadzoru nad osobami, które piszą na czacie.
Był podobny ale nie tyczył się prawidłowości i regulacji skarbowych
tak a na innych serwisach moderatorzy je otrzymują i ty też robisz z nimi wywiady?
oni nie muszą się z niczego tłumaczyć jakiemuś userowi, który zbiera informacje dla siebie.
a więc, ktoś otrzymuje wynagrodzenie? Powiedz mi, kto i w jakim serwisie. Nie nie robię ze wszystkimi tymi ludźmi wywiadów nie chcę się szlajać po sądach aby po 2-3 latach dostać wynagrodzenie 20 tyś albo coś w tym stylu bo szkoda na to czasu. A zresztą jak coś wiesz to pogadajmy na wiadomościach priv
tego nie wiem, nie siedze na innych serwisach, ale raczej robią to dla przyjemnosci z dobrej nieprzymuszonej woli a nie dla korzyści, to nie jest obóz pracy, nikt nikogo do niczego nie zmusza, siedzą tyle ile chcą, każdy moze zrezygnować bez żadnych problemów, nie rozumiem, czy ty chcesz powiedzieć, ze ludzie są wykorzystywani?, bo ktos im dał jakąs funkcje na fotce?
Dobrze wiesz jak to działa, skoro sie choc troszke tym interesujesz, na innych serwisach jest podobnie.
jednak wole tu ;D
Nie tutaj chodzi o funkcjonowanie spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, zapraszam do lektury. Wolontariat powinien być zgłoszony i podpisany na piśmie oraz dostępny dla każdego obywatela, który się o to pyta lub za pośrednictwem osób upoważnionych.
Wiesz co, im więcej się uczę prawa funkcjonowania działalności osobowych lub w spółkach tych bardziej myślę ile z nich robi nieprawidłowości i przekrętów.
Tak, Twoja zwana przyjemność w prowadzeniu dyskusji i reprezentowaniu serwisu "może" podwajać zyski z przychodu dla firm, które chodź nie wysilają się w swój własny rozwój ale wykorzystują napęd nakazów ze strony wyższych osób, a kim one są jak nie przenosicielami o to, żebyś był ukoronowany a nic z tego nie miał???
Proszę tylko jedną rzecz dostarczenie przez osoby, które dobrowolnie sprawują kontrolę na poszczególnymi pokojami w Czacie w serwisie fotka.pl, iż robią to dobrowolnie i są świadomi obowiązków wynikających z powierzonych funkcji, nic więcej. O nic więcej nie proszę naprawdę..
Nie wiem, czy ktoś myśli, że jestem jakimś idiotą co pisze bzdury, że chciałby coś mieć i coś mu się należy. W moim temacie nie ma nic śmiesznego. Czekam na pełną listę moderatorów na czacie Fotka do 18 września, w przeciwnym wypadku zostanie skierowane pismo o udostępnienie jawności zajmowanych stanowisk do miasta stołecznego Warszawy z prośbą o upublicznienie każdego etatu, które Państwa firma ma u Siebie. Zaczynam małą krucjatę po tego typu serwisach...