DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  20 sierpnia 2013 (pierwszy post)

Czemu wszyscy się tak jarają tą Bianką, zresztą nie tylko na czacie ?

Czy ona jest jedynym wygrywem pośród przegrywów ?

Zua
Reputacja: -163 | BluzgometrTM: 86
Zua
  24 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Kiedyś, żeby być modem trzeba było mieć 20 lat, nic dziwnego, że teraz modki nie są szanowane, skoro niektórzy z nich to dzieci. xD

A jednak Dygotka miała bodajże 12 lat jak dostała moda :>

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)

praksyda
praksyda
  24 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: W jakich tematach ? Tak mi pomogłaś, że Bianka mną gardzi. xD

ja nie wiem jak Ty sie do tego zabierasz;(
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Kiedyś, żeby być modem trzeba było mieć 20 lat,

nie pamiętam tych czasów, chyba FP musiał mieć 21 lat, a mod nie, ja pamietam jak zaczynałam wchodzić na czat, to mieli po 16 i 17 lat.
Mówisz ,ze 16 latka nie da rady ogarnąc tak skomplikowanego regulaminu? no chyba to nie jest az takie wielkie wyzwanie;p
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  24 sierpnia 2013
praksyda
praksyda: ja nie wiem jak Ty sie do tego zabierasz;(

Pisałaś, że Bianka to delikatne stworzenie i żebym chociaż udawał, że jestem romantyczny, wiec walnąłem jej piękną, romantyczną historie, a ona mnie wyśmiała i lepiej nie będę pisać, jak mnie nazwała. :/

praksyda
praksyda: nie pamiętam tych czasów, chyba FP musiał mieć 21 lat, a mod nie,

No w sumie to właściwie odnosiło się do FP właśnie, ale z modami raczej było podobnie, przynajmniej na forum, bo może na czacie jako miejscu specjalnej troski było inaczej, tego nie wiem.

praksyda
praksyda: Mówisz ,ze 16 latka nie da rady ogarnąc tak skomplikowanego regulaminu? no chyba to nie jest az takie wielkie wyzwanie;p

Tu nie chodzi o to, że nie ogarnie, tylko właśnie o sam wiek. Pamiętam nawet, że wtedy przy kryteriach pisało, że dlatego musi być taki i taki wiek, bo nikt nie lubi być upominany przez malolatów(oczywiście tam nie padło dokładnie takie określenie). Na czacie i tak większość to Gimbusy jeśli nie z wieku, to mentalne, ale i tak jest zgryz, kiedy Gimbusiara ma "władzę" nad dużo starszą osobą, nawet jeśli jest bardziej ogarnięta od niej,.
Bianka
Bianka
  24 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Tak mi pomogłaś, że Bianka mną gardzi. xD

co się się tu dowiaduje d83dde31 chociaż.. lepiej późno niż wcale :x
Darku proszę zostaw Ty mi Alicje w spokoju :)
praksyda
praksyda: o ty brutusie

omg, czytam 5 raz zdanie i zastanawiam się czemu wyzywasz go od brudasów :ściana:
Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: [i omg, czytam 5 raz zdanie i zastanawiam się czemu wyzywasz go od brudasów :ściana:

Hahahahahahaha co piłaś? xD

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.

Bianka
Bianka
  24 sierpnia 2013
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: walnąłem jej piękną, romantyczną historie, a ona mnie wyśmiała i lepiej nie będę pisać, jak mnie nazwała. :/

oj wybacz. nerwa na Ciebie miałam za coś innego :p
Zua
Zua: Hahahahahahaha co piłaś? xD

nic :D niedawno wstałam i pieke ciasto ^^
praksyda
praksyda
  24 sierpnia 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: bo może na czacie rówieśnik z rówieśnikiem sie szybciej dogada

naprawiłam.
Tak, taki mod to nie tylko strażnik, a na pewno 16 latka ma więcej tematów i nadaje na innych falach niz ktoś co ma 30 lat,a chyba mod musi byc komunikatywny, ja np mało wchodze na pokój 5-10-15, bo za duża przepaść wiekowa jest miedzy nimi a mną, i po 20 minutach poddaje sie i zmieniam pokój.
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Pisałaś, że Bianka to delikatne stworzenie i żebym chociaż udawał, że jestem romantyczny, wiec walnąłem jej piękną, romantyczną historie, a ona mnie wyśmiała i lepiej nie będę pisać, jak mnie nazwała. :/

po tym teraz jak poczyta , to na pewno sie Ciebie wystraszy, popsułeś.;/
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Tu nie chodzi o to, że nie ogarnie, tylko właśnie o sam wiek. Pamiętam nawet, że wtedy przy kryteriach pisało, że dlatego musi być taki i taki wiek, bo nikt nie lubi być upominany przez malolatów(oczywiście tam nie padło dokładnie takie określenie). Na czacie i tak większość to Gimbusy jeśli nie z wieku, to mentalne, ale i tak jest zgryz, kiedy Gimbusiara ma "władzę" nad dużo starszą osobą, nawet jeśli jest bardziej ogarnięta od niej,.

to są pierdoły, mało komu to przeszkadza, jak mod jest ok dla nich, to oni tym samym sie odwdzięczą, a jakies pojedyncze jednostki zawsze cos wymyślą, to za stara , bo w tym wieku juz nie powinna siedzieć na czacie, to za młoda, bo nie ma 18 lat, to znów co 18 latek robi na czacie ciągle , jak powinien być w szkole tego też sie czepiają ,ze mody nieuki etc.. nie idzie tam wszystkim dogodzić.
Bianka
Bianka: omg, czytam 5 raz zdanie i zastanawiam się czemu wyzywasz go od brudasów :ściana:

jakich brudasów ? :rotfl: mam nadzieje,ze za 6 razem dobrze przeczytalaś xd
Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: nic :D niedawno wstałam i pieke ciasto ^^

Jakie ciasto dla mnie pieczesz mamo ? :3

Bianka
Bianka
  24 sierpnia 2013
praksyda
praksyda: jakich brudasów ?

no właśnie :rotfl:
praksyda
praksyda: po tym teraz jak poczyta , to na pewno sie Ciebie wystraszy, popsułeś.;/

nie no spoko. teraz mi tylko przykro d83dde12
Zua
Zua: Jakie ciasto dla mnie pieczesz mamo ?

kruche z z dodatkiem jabłek, marmolady i czekolady :D
Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: kruche z z dodatkiem jabłek, marmolady i czekolady :D

mniam ! Zaraz przyjdę do Ciebie :D
albo przepis mi podaj , to sama zrobię

Bianka
Bianka
  24 sierpnia 2013
Zua
Zua: mniam ! Zaraz przyjdę do Ciebie :D

ręce umyj tylko :x
Zua
Zua: albo przepis mi podaj , to sama zrobię

WOW :O
Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: ręce umyj tylko :x

Zęby też?

Bianka
Bianka
  24 sierpnia 2013
Zua
Zua: Zęby też?

nie xD a co robiłaś zębami, że wracając z podwórka musisz myć? :crylol:
Zua
Zua
  24 sierpnia 2013
Bianka
Bianka: nie xD a co robiłaś zębami, że wracając z podwórka musisz myć?

Nie chciałabyś wiedzieć xD

Bianka
Bianka
  24 sierpnia 2013
Zua
Zua: Nie chciałabyś wiedzieć xD

znowu gruz? :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.