Zone Chat is full
co to ma być za limit? :O
[Czat] Chat is full strona 4 z 6
Bo Ten pacan Krzysiu już tak napisał xD
Mam to samo :cry:
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Jestem grzeczna ! To ciesze się że z maleństwem w porządku :) byle by było zdrowe, resszta się ułoży :)
No mam wakacje i nie mogę znaleźć pracy, mam nie długo ślub i wesele i wystepuję w roli świadkowej, cieszę się z tego pwodu bardzo, brak w mym zyciu ( nadal) TŻ-ta :D
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Wszystko pięknie ładnie, zazdroszcze wesela, nie zazdroszczę, że nie potrafisz znaleźć pracy, ale powiedz mi Kochana (bo albo jestem taka głupia albo Ty jesteś głupia xd) nie rozumiem co to znaczy TŻ-ta ;D
No ułoży, za tydzień jadę odpoczywać do Stolicy ;P
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Czuję się osaczona troszkę w tym temacie przez wyższe instytucje (praksyda, Bogdan )
W ogóle cześć Madzia ;**
A tak generalnie czas chyba odpocząć, bo już 2 godziny przegrywam życie na fotce - stanowczo za dużo
z tym weselem to był sarkazm... nie ciesze się... TŻ- Towarzysz Życia :P
Praksia hejuncia :***
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
wgl to się POCHWALĘ wygrałam od fotki 4 sezon plotkary
byłam w szoku jak mi dziś listonosz paczkę przyniósł
Nieładnie z ciężarnej jaja sobie robić
Towarzysz życia ahahahha To już nie MENSZCZYZNA?
W ogóle sprzedam Wam newsa - BOGDAN LECI NA 50LETNIE KOBIETY
To by było na tyle. Idziemy odpoczywać z Julią. Do nastepnego nołlajfy. Całujemy wszystkich z osobna ;*