Cześć czy to tylko moje spostrzeżenia czy na czacie siedzą już tylko bezmózgie trutnie? Czasem coś gdzieś mnie uwiera jak niektóre rzeczy czytam np jak 15 latek pisze że on już nie pali ,bo " SWOJE JUŻ WYJARAŁEM " tak samo z alkoholem , lub 15 letnie dziewczynki piszące,że ten świat jest straszny bo chłopiec ją rzucił ( zakończył związek , nigdzie ją po ścianie nie rzucał )
lista tematów
[Czat] poznam chłopakuw :* :* :* strona 1 z 2
Konto usunięte: Cześć czy to tylko moje spostrzeżenia czy na czacie siedzą już tylko bezmózgie trutnie? Czasem coś gdzieś mnie uwiera jak niektóre rzeczy czytam np jak 15 latek pisze że on już nie pali ,bo " SWOJE JUŻ WYJARAŁEM " tak samo z alkoholem , lub 15 letnie dziewczynki piszące,że ten świat jest straszny bo chłopiec ją rzucił ( zakończył związek , nigdzie ją po ścianie nie rzucał )
Nie, to po prostu nowe pokolenie.. I nie ma co ukrywać, my w większości też nie byliśmy lepsi, tylko nie było internetu więc się w internecie tym nie chwaliliśmy.
Shaitan: Nie, to po prostu nowe pokolenie.. I nie ma co ukrywać, my w większości też nie byliśmy lepsi, tylko nie było internetu więc się w internecie tym nie chwaliliśmy.
pisac to oni sobie mogą...zwariowałabym juz tam dawno,gdybym wnikała w to ile prawdy jest w tym co pisza.
Konto usunięte: Cześć czy to tylko moje spostrzeżenia czy na czacie siedzą już tylko bezmózgie trutnie?
To nasza rzeczywistość nie tylko tobie ;D nie obawiaj się to nie (schizy) i nie tylko ty to widzisz co się tam dzieje tak jak napisano wyżej to nowe Pokolenie :D już nie JP na 100%
też chciałbym mieć znów 15 lat :D beztroskie życie młodzieńca ah