Rikolen
Rikolen
  4 czerwca 2013 (pierwszy post)
Witam ! Zwracam sie do administracji z propozycją . Propozycja dotyczy czatu jak wszystkim wiadomo i podziału kategorii. Mianowicie chodzi o to , aby podzielić kategorie na Szesnaście województw . Ponieważ na czacie jest zbyt duże zamieszanie i każdy ma inny temat . Ciężko jest nadążyć za niektórymi osobami. Ewentualnie można zrobić z dwie kategorie typu "Sex" "+18" itp . Bardzo bym prosił o rozpatrzenie mojej propozycji . Konto posiadam juz od 2007 roku także jestem stałym bywalcem tego portalu internetowego . Jestem w stanie pomóc administracji w każdy sposób jeżeli tego by odemnie wymagała . Jeżeli ktoś z użytkowników jest za tym , aby mogły zajść takie zmiany i by to pomogło to prosze sie podpisać .

Chcialbym również wystartować o moderatora o ile bylaby taka możliwość , ponieważ dużo czasu spędzam na Fotka.pl

Dziekuje i czekam na odpowiedz .
DariuniaDarucha
DariuniaDarucha
  4 czerwca 2013

Dobry pomysł d83dde03

FaarAway
FaarAway
  4 czerwca 2013

:)

Okultystka
Okultystka
  4 czerwca 2013

Było. Sama do nich pisałam. Olali. Uśmiech dla inicjatywy ale nic ci to nie da.

Krzysiu
Krzysiu
  4 czerwca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam ! Zwracam sie do administracji z propozycją . Propozycja dotyczy czatu jak wszystkim wiadomo i podziału kategorii. Mianowicie chodzi o to , aby podzielić kategorie na Szesnaście województw . Ponieważ na czacie jest zbyt duże zamieszanie i każdy ma inny temat . Ciężko jest nadążyć za niektórymi osobami. Ewentualnie można zrobić z dwie kategorie typu "Sex" "+18" itp . Bardzo bym prosił o rozpatrzenie mojej propozycji . Konto posiadam juz od 2007 roku także jestem stałym bywalcem tego portalu internetowego . Jestem w stanie pomóc administracji w każdy sposób jeżeli tego by odemnie wymagała . Jeżeli ktoś z użytkowników jest za tym , aby mogły zajść takie zmiany i by to pomogło to prosze sie podpisać .Chcialbym również wystartować o moderatora o ile bylaby taka możliwość , ponieważ dużo czasu spędzam na Fotka.plDziekuje i czekam na odpowiedz .

takie cos było na sTaRszej wersji czatA :D
Okultystka
Okultystka
  4 czerwca 2013

A, i moda za "nic" nie dostaniesz. Z tego co wiem , obecnie nawet nie szukają. Mają ich aż za dużo.

jaaAgusiaa
jaaAgusiaa
  4 czerwca 2013

superr d83dde04

agafraa
agafraa
  4 czerwca 2013

w końcu ktoś pomyślał..

Krzysiu
Krzysiu
  4 czerwca 2013
Okultystka
Okultystka: i moda za "nic" nie dostaniesz

zrobi loda i bedzie miał moda. d83dde31
PABLOxELxDIABLO
PABLOxELxDIABLO
  4 czerwca 2013
...No to NIE piszę się na MODA :-D . Regionalne to przeżytek . Szkoda na to miejsca pewnie . Zawsze MASZ opcję "dodaj POKÓJ" . Robisz własny i spraszasz ludzi z konkretnego Swojego regionu .
Co do Bałaganu to OK , Zgadzam się , , , , Gimboza na pokoju SEX , Lolitki na pokoju 40+ szukające podtatusiałych sponsorów.....no armagieeeeedooonnn !!!!!

Rikolen
Rikolen
  4 czerwca 2013

Może i było , może nie .. Zawsze warto próbować tak ? Co do moda to nie zrobie loda ;) Bede próbował .

MowMiBejbeKotKu
MowMiBejbeKotKu
  4 czerwca 2013

Jestem Za;)

leser
leser
  4 czerwca 2013

zebyscie sie nie zdziwili xD

Destiny
Destiny
  4 czerwca 2013

taaa i moze jeszcze dodatkowe pokoje wg orientacji seksualnych ? narodowości ?

pomysl nie przemyslany ;)

praksyda
praksyda
  4 czerwca 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam !

cześć.d83dde09
Konto usunięte
Konto usunięte: Zwracam sie do administracji z propozycją . Propozycja dotyczy czatu jak wszystkim wiadomo i podziału kategorii. Mianowicie chodzi o to , aby podzielić kategorie na Szesnaście województw . Ponieważ na czacie jest zbyt duże zamieszanie i każdy ma inny temat . Ciężko jest nadążyć za niektórymi osobami

tak,tak to już było , pokoje zaczeły świecić pustkami na 2,3 pokojach siedziało po kilkanaście osób, zostały usunięte
pewnie dlatego, że nie cieszyły sie popularnością , w zamian jest teraz zakładanie pokoi prywatnych
możesz sobie swój założyć zapraszać kogo chcesz, jak jest pokój i duzy ruch na nim, to wyskakuje w propozycjach obok tych pokoi założonych przez administracje, wiec do dzieła ;D
Konto usunięte
Konto usunięte: Chcialbym również wystartować o moderatora o ile bylaby taka możliwość , ponieważ dużo czasu spędzam na Fotka.pl

w tej sprawie pisz do jednego z Moderatorów globalnych czat-u http://www.fotka.pl/forum/czat/418812,Lista_moderatorow
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.