Kombinujemy spotkanie stałych czatowiczów fotki .pl . Chodzi dokładnie o biwak 5 - 7 dniowy . Miejsce i czas jeszcze nie określony , w zależności ilu będzie chętnych . z pozdrowieniami aaDarek , drOctopus i BezczelnyZNatury .
lista tematów
[Czat] Spotkanie czatowiczów , strona 5 z 22
Konto usunięte: Środek Polski nam najbardziej pasuje, bo chcemy by każdy z uczestników miał mniej więcej po równą odległość do pokonania.;-)
Marudzisz
praksyda: taa,bede was plnowac ,każdy dostanie GPS-A jak sie ktos oddali o 20 metrów od namiotu będzie raził prądem;D
Jakie 'Was' ?:D ja już swoje lata mam ! :D
Konto usunięte: ale Boguś rozpatrz też taką opcję że nie którzy muszą przejechać 600km a niektórzy mają na wyciągnięcie ręki Mazury ;-)
Zdaję sobie z tego sprawę ;) Wiem jak ciężko jest zorganizować zlot w odpowiednim miejscu jak i również wiem że nie zawsze każdy ma możliwość w nim uczestniczyć, niejeden musiałem odpuścić i pewnie niejeden jeszcze przeleci mi koło nosa ;)
Trzymam za słowo ;) Bo wcześniej to raczej się nie zobaczymy...
Shaitan: drOctopus: ale Boguś rozpatrz też taką opcję że nie którzy muszą przejechać 600km a niektórzy mają na wyciągnięcie ręki Mazury ;-) Zdaję sobie z tego sprawę ;) Wiem jak ciężko jest zorganizować zlot w odpowiednim miejscu jak i również wiem że nie zawsze każdy ma możliwość w nim uczestniczyć, niejeden musiałem odpuścić i pewnie niejeden jeszcze przeleci mi koło nosa ;) ..
a na tym będziesz brał udział.;> ?
biwaku w historii spotkań fotki chyba jeszcze nie było , melanż bardzo dobry , ćpanie chlanie , poznanie się bliżej a nie tylko przez pisanie na czacie ;)