esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  7 marca 2013 (pierwszy post)
Podludź - user stopnia niższego, uważający, że posiada wiele wad, daje się hejtować, w pewien sposób jest mu z tym dobrze, może woli pozostać niezauważony, jeżeli chodzi o jego intelektualne podejście.

Nadludź - user uważający się za numero uno, wspaniałość, gdzie jego samo bycie, jest zaszczytem. Często lubi głęboki i niepohamowany hejt (nie mylić z czynnością prokreacyjną xD).

Łotewa, kto uważa się za kogo i dlaczego?
Jak do tego odnosi się swego rodzaju rozgraniczenie, na userów, jako potencjalnych użyszkodników, userów typu MOD, FP, FT? ;>

Człowieki - krótka teoria. :D
Jeżeli jesteś modem, to też jesteś userem i masz wybór:
uważać się za podludzia lub nadczłowieka.
Jeżeli uważasz się za podludzia, to masz dalej wybór:
Albo milczysz w ukryciu, albo się wypowiadasz.
Jeżeli milczysz, jesteś niezauważony.
Jeżeli się wypowiadasz, jesteś hejtowany.
Jeżeli jesteś hejtowany, masz wybór.
poniosą Cię emocje lub będziesz rozważny.
Jeżeli będziesz rozważny, będziesz szanowany.
Jeżeli poniosą Cię emocje, to dalej masz wybór:
wyrazisz swoje zdanie, jako płaczka lub drapieżca.
Jeżeli wyrazisz swoje zdanie, jako płaczka, zostaniesz uznany za słabego i zhejtowany. Bowiem mało kto używa teraz rozumu, ażeby przemysleć czyjąś wypowiedż.
Jeżeli wyrazisz swoje emocje, jako drapieżca, zostaniesz zauważony, wzbudzisz kontrowersje. I tu odbierany jesteś w pewien sposób jako nadludź.

I jak tu żyć, jak zasłużyć na miano podludzia z czatu, jak myśli ogarnia paradoks?
LazyBone
LazyBone
  8 marca 2013
esquilo
esquilo: Często lubi głęboki i niepohamowany hejt

Mi tutaj bardziej chlodem powiewa
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  8 marca 2013

jestem śmieciem

esquilo
esquilo
  8 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem śmieciem

Jak zwykle hajd i samoocena. :and:
gaillard
gaillard
  8 marca 2013
esquilo
esquilo: Pcham się? Nie powiedziałabym. To, że jestem tam stosunkowo nowa, nie znaczy, że istnieję tam na siłę. Nie chcą mnie którzy? Hejterzy forumowi? I mam się bać?

Oj przecież zgrywam się. :ziober2:
esquilo
esquilo: Jestem osobą ciekawską, lubię wyzwania i nie ograniczam się jedynie do bycia userem czatu.

Też jestem ciekawska, dlatego czasami tam zaglądam, acz równocześnie jestem 'ograniczona', bo nie wypowiadam się tam, h3h3. :ninja:
Shaitan
Shaitan
  8 marca 2013

W ogóle to w tym podziale zapomnieliście o dziale Fotka Jak się nazywa "ludź" wywodzący się z tamtego działu? :ziober2:

LazyBone
wpis jest ukryty
Shaitan
Shaitan
  8 marca 2013

Łajza weź nie wklejaj takiego syfu :zonk:

LazyBone
LazyBone
  8 marca 2013
Shaitan
Shaitan: Łajza weź nie wklejaj takiego syfu

Jak mozesz obrazac chorego człowieka? Nie wstyd Ci?
To było mądre?
esquilo
esquilo
  8 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: naj mamo

Synku:*
btw. jest kilka pokoi, do których mama zagląda.

gaillard
gaillard: Oj przecież zgrywam się.

Wiem. :calusek:

gaillard
gaillard: ograniczona'

Ja jestem rozległa, bo klapię klawiaturą nołlajfa. :lol:

Shaitan
Shaitan: Fotka.pl Jak się nazywa "ludź"

odludź - robotron - siła robocza :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak

Jak możesz coś takiego wklejać? - to po primo.

Konto usunięte
Konto usunięte: chorego człowieka

CHORY:
anemiczny, cherlawy, chorowity, chuchrowaty, mizerny, niezdrowy, słaby, wątły, cierpiący, obolały, zwyrodniały, nabrzmiały, napuchnięty, powiększony, wzdęty, patologiczny, odbiegający od normy, nieprawidłowy, nienaturalny, nienormalny, anormalny, nieprawidłowy, niezgodny z wzorem, wycieńczony, niedysponowany, zły, zepsuty, niewłaściwy, nieprawidłowy, głupi, powalony, zramolały, niezdarny, niedołężny, niedomagający, wykolejony, nieprawidłowy, cierpiący, zdenerwowany, wściekły kuracjusz. :mrgreen:
LazyBone
LazyBone
  8 marca 2013
esquilo
esquilo: niezdrowy

fine
praksyda
praksyda
  8 marca 2013

Co ten Łajza,to ja nie wiem...

znowu mu hemoroidy wykasowali,moze teraz wkleisz -->kłykciny kończyste.:rotfl:

esquilo
esquilo
  8 marca 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: fine

Polemizowałabym. :|

praksyda
praksyda: wkleisz

Niezbadane są pomysły Łajzy. :lol:
Johnson
Johnson
  8 marca 2013
gaillard
gaillard: Podludź = czatowicz Nadludź = hajdowicz

mhnmm dziwnie bo hajdowicze zachowuja sie najgorzej od podludzi z czata. Jak by nazwac ludzie ponizej podludzi? :D
praksyda
praksyda: grupka troli opanowała hyde,zakładają codziennie jakieś tematy,(nawet sie kupy nie trzymają )

Nie musza kupy sie trzymac bo kupy sie nie rusza :rotfl:. A tak to wiadomo 3 muszketrollowie, grupa dowodzona przez Marte trzyma hyde na muszce ...
praksyda
praksyda: Nadzludź-czat

Tez tak uwazam bo poketrolle z hyde zaczeli inwazje na nasz dzial zorganizowac a co prawda zaczeli na czacie wejsc dla zabicia nudow.
esquilo
esquilo: user uważający się za numero uno, wspaniałość, gdzie jego samo bycie, jest zaszczytem.

Nie nazwalbym Marte za nadczlowiekiem.
esquilo
esquilo: daje się hejtować, w pewien sposób jest mu z tym dobrze

No nie wiem czy nam w jakis sposob moze byc dobrze :D
Johnson
Johnson
  8 marca 2013
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: W ogóle to w tym podziale zapomnieliście o dziale Fotka.pl Jak się nazywa "ludź" wywodzący się z tamtego działu?

:and: Gimbusy? :mrgreen:
praksyda
praksyda
  8 marca 2013
Johnson
Johnson: Tez tak uwazam bo poketrolle z hyde zaczeli inwazje na nasz dzial

prawidziwych hejterów juz tam nie ma,kiedys to sie naczytało,te ataki pamiętam jak wiadomood1410 prowadzil ze mną "wojne"
a jak nic nie wskórał na hyde,to poszedł na czat ..jak tam znów zaczełam go ignorować wbił mi na priva ..rycie bani miałam jakiś czas.
Próbował nawet Martę nastawić ,żeby brała ze mną udział w jakis dziwnych potyczkach i coś mu nie poszło ,jednak moja cierpliwość wygrała,po jakimś czasie rozmawiał ze mną już normalnie.Poddał się ,ale inni np RudaBarmaka czy Adidasowa łatwo sie poddały jego prowokacji,a on miał zabawe :zabawa:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.