Patrzcie co znalazłam!
enjoy!
http://www.fotka.pl/forum/czat/385156,Lista_Kandydatow__Miss_i_Mister_LATO_2010_-_Czat_fotkapl
lista tematów
[Czat] łezka w oku się kręci... strona 1 z 4
Ahahaha, pamiętam jak głosowałam na TfujRycesz.
Jak tak teraz patrzę na profile/zdjęcia i stare, znajome twarze to oesu. :P
kiedy wracam z pracy kłade się na łóżko i biorę laptopa na kolna i odpoczywam. a że lubię jeść czipsy i miałem taką ochotę to miałem specjalnie wstać z łóżka pofatygować się zjeść na fotelu czy kanapie i wrócić i dopiero się położyć ? po co skoro mam łóżko i znając życie wytrzepie okruszki dopiero jutro rano kiedy będę musiał wstać z mojego pięknego łóżka. albo i nie bo w grę wchodzi także wariant iż będę tak zaspany kiedy zadzwoni budzik mojego pięknego telefonu iż wstanę założe spodnie odpale papierosa wypiję kawe i wyjdę z domu. aż do chwili kiedy teoretycznie wrócę z pracy po godzinie 17 [mam nadzieję] położę się do mojego łóżka i poczuje znów te pieprzone okruszki
szkoda :[
Konto usunięte: kiedy wracam z pracy kłade się na łóżko i biorę laptopa na kolna i odpoczywam. a że lubię jeść czipsy i miałem taką ochotę to miałem specjalnie wstać z łóżka pofatygować się zjeść na fotelu czy kanapie i wrócić i dopiero się położyć ? po co skoro mam łóżko i znając życie wytrzepie okruszki dopiero jutro rano kiedy będę musiał wstać z mojego pięknego łóżka. albo i nie bo w grę wchodzi także wariant iż będę tak zaspany kiedy zadzwoni budzik mojego pięknego telefonu iż wstanę założe spodnie odpale papierosa wypiję kawe i wyjdę z domu. aż do chwili kiedy teoretycznie wrócę z pracy po godzinie 17 [mam nadzieję] położę się do mojego łóżka i poczuje znów te pieprzone okruszki
miska rozwiązałaby sprawę
:tak;