Shaitan
Shaitan
  6 grudnia 2012 (pierwszy post)

...bo dalej nie usunal mnie z CL :and:

Ale nie o tym temat. W zasadzie to sam nie wiem o czym ma on byc, generalnie chcialbym pozdrowic czatusi, ktorzy za mna tesknia tj. za moimi debilnymi tekstami i upomnieniami/banami za byle gowno :ziober2:

Teraz tega rozkmina co by tu napisac, zeby temat z miejsca nie polecial do zamkniecia.. Ot paradoks, ogolnie na dziale panuje syf, a niektorzy fp czesc tematow zamykaja hmm...

Co nowego na czacie? Kartofel serio bije fejm? Bo widzialem ostatnio, ze powiekszylo sie jego grono ziomkow xd Jakies nowe hiperzajebiste romanse? Ktos sie pocial przez bana? Ktos rozeslal swoje cycki?

Abaddon
Abaddon
  9 grudnia 2012
Felka
Felka: wiecej nie bede

:ziew:
Ten no,z innej beczki. Na kilku działach widzę coś w podobie do "podsumowanie roku"
Czemu nikt jeszcze nie umieścił pytań związanych z czatem, w tym temacie? Ja nie śmiem,za słaby mam fejm,ale sOm osoby co... :zabawa:
Felka
Felka
  9 grudnia 2012
Abaddon
Abaddon: Czemu nikt jeszcze nie umieścił pytań związanych z czatem, w tym temacie? Ja nie śmiem,za słaby mam fejm,ale sOm osoby co...

to ty załóż temab :D
Abaddon
Abaddon
  9 grudnia 2012
Felka
Felka: to ty załóż temab :D

Pisałem że...nie czuję się na siłach (było :piwo: ) Lecz jak nikt nie założy czegoś podobnego przez kilka dni, zajmą sie tym ;D
Ps. To powinna napisać osoba która serio przebywa na czacie często,nie ważne czy troll, czy mod, byle nie taki czatowy (jak ja) gość ;>
Felka
Felka
  9 grudnia 2012
Abaddon
Abaddon: czuję się na siłach (było )

wczoraj skonczylam w glowa w kiblu nic nie mow o zlym samopoczuciu...
Abaddon
Abaddon
  9 grudnia 2012
Felka
Felka: wczoraj skonczylam w glowa w kiblu nic nie mow o zlym samopoczuciu...

..płukanka, jak teraz mają się włosy? Zależność pewnie od twardej lub miękkiej wody? :mrgreen:
Wiem, pytania z dupy, jak śmiem fryzjerkę o to zapytać, ech. Felga, zjedź mję :zakochany:
Felka
Felka
  9 grudnia 2012
Abaddon
Abaddon: ..płukanka, jak teraz mają się włosy? Zależność pewnie od twardej lub miękkiej wody?

do każdej kąpieli dodaję 1miarkę calgonu by się nie spłukiwały, były pięknego koloru teraz są ohydne! :(
Abaddon
Abaddon: Wiem, pytania z dupy, jak śmiem fryzjerkę o to zapytać, ech. Felga, zjedź mję

piszac w moim kierunku fryzjerka uraziles mnie!
Abaddon
Abaddon
  9 grudnia 2012
Felka
Felka: do każdej kąpieli dodaję 1miarkę calgonu

Miara taka? Ja nie pierem, myślałem ze to jest w tabsach, no :(

Felka
Felka: piszac w moim kierunku fryzjerka uraziles mnie!

Dekoratorka kłaków? Czy to doda więcej "smaku" ? :zabawa:
Felka
Felka
  9 grudnia 2012
Abaddon
Abaddon: Dekoratorka kłaków? Czy to doda więcej "smaku" ?

już wolę nazywać się gimbusem :rotfl:
Abaddon
Abaddon
  9 grudnia 2012
Felka
Felka: już wolę nazywać się gimbusem

Sugerujesz mje jasno więc gimbusioaro! Żem jest , Ok :tak:
Nie, bez jaj już, nie mam chęci na kłamstwa, podejrzewam się o to że..zawsze dla mję prawdopodobnie zostaniesz już - (mordą) Psa :calusek:
Felka
Felka
  9 grudnia 2012
Abaddon
Abaddon: Nie, bez jaj już, nie mam chęci na kłamstwa, podejrzewam się o to że..zawsze dla mję prawdopodobnie zostaniesz już - (mordą) Psa

pewnie tak:zakochany:
Abaddon
Abaddon
  9 grudnia 2012
Felka
Felka: pewnie tak

Oć raz coś łonczy Nas :zakochany:
d83ddc36 + d83ddc36 = d83ddc36d83ddc36
Felka
Felka
  9 grudnia 2012
Abaddon
Abaddon: Oć raz coś łonczy Nas + =

Abaddon
Abaddon
  9 grudnia 2012

Śliczna/ładny. Nie ma to jak kundle :)
Masz pasa w ogóle, czy same koty na różne psoty?

Felka
Felka
  9 grudnia 2012
Abaddon
Abaddon: Masz pasa w ogóle,

matka na wiosne bierze -,-
Abaddon
Abaddon: czy same koty na różne psoty?

mam kota-Andrzeja
ide zaraz do niego spać.
Abaddon
Abaddon
  9 grudnia 2012
Felka
Felka: matka na wiosne bierze -,-

Daj bosze szepy zagrusł andzeja :tak:
(nienawidzę kotów ^^ )

Felka
Felka: ide zaraz do niego spać.

Taka duża kuweta? :zabawa:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.