Witajcie drogie dzieci,dziś jest nasz dzień,to znaczy bardziej Wasz,bo ja muszę wydać full kartofli by kupić Wam te prezenty.Niosę ze sobą całe 3 wory i mam tutaj prezenciki dlla takich osób jak
Sebuch- Ty w tym roku dostajesz ode mnie maszynkę do włosów,bowiem łsy ((będrtfffffffjknm-=ziesz )))
lista tematów
[Czat] ziemniaczany mikołaj strona 1 z 7
to napisał mój kot a dalej było,że dzięki maszynce Sebuch będzie przystojniejszy i groźniejszy-jak opitoli się na łyso Dla
Bianki jako,że miała być moją instruktorką mam dwa pudełeczka tabletek anty anty oraz gumki.
Dla Cuxowej,jako że przepada za cukierami mam parę worków ze słodyczami,jedz dowoli po czym zrzucaj zbędne kalorie w 2013
Dla Pyro (wiem,że to czytasz) mam dla ciebie w spadku jedno z moich ziemniaczanych pól,opiekuj się nimi
Dla Alex mam nowego chopa,który nie przyjedzie w nocy na zawołanie,a jak zadzwonisz to jeszcze Cię wytrzepie i zresetuje.Tak chłop pantoflarz to nie chłop
Dla Praksydy mam hmm za ten wczorajszy ban za zepsutego capslocka,który przesądził o sprawie mam rózgę,i tylko rózgę :D
Felka tutaj jak wyżej,zamiast prezentu rózga.W bonusie dorzucam Ci mordę psa
KaEs hmm tutaj jest problem bowiem zostały tylko opakowania po cukierkach dla Cuxowej-tak poczęstowałem się,więc dla Ciebie tylko makulatura
Eve cholera miałem dla Ciebie dołądowanie z orange,ale zgubiłem
Dla Wypistacza mam nowe dildo bowiem starym odpala swojego rumaka jakim jest 126PE
Dla lasera ukradłem z dyskoteki stroboskop więc niech Ci służy bambusie (tylko kable dolutuj bo urwałem z biegu :X )
Teraz pytania i odpowiedzi ode mnie :D
1.Postanowienia jak co roku na kolejny rok?:>
2.Co będziesz miał na stole wigilijnym
3.Ubierasz choinkę czy tak jak ja olewka bo koty i na balkon ją ?
Co do pierwszego,od 1 stycznia zaczynam swój odwyk nie loguję się przez min. tydzień a jak dobrze pójdzie nawet dwa i cały miesiąc
Co do drugiego to jak co roku ryba,z biedronki oczywko bo karp jest fuu W trzecim była zawarta odpowiedź więc elo mam nadzieję,że się nie skasuje
Bianki jako,że miała być moją instruktorką mam dwa pudełeczka tabletek anty anty oraz gumki.
Dla Cuxowej,jako że przepada za cukierami mam parę worków ze słodyczami,jedz dowoli po czym zrzucaj zbędne kalorie w 2013
Dla Pyro (wiem,że to czytasz) mam dla ciebie w spadku jedno z moich ziemniaczanych pól,opiekuj się nimi
Dla Alex mam nowego chopa,który nie przyjedzie w nocy na zawołanie,a jak zadzwonisz to jeszcze Cię wytrzepie i zresetuje.Tak chłop pantoflarz to nie chłop
Dla Praksydy mam hmm za ten wczorajszy ban za zepsutego capslocka,który przesądził o sprawie mam rózgę,i tylko rózgę :D
Felka tutaj jak wyżej,zamiast prezentu rózga.W bonusie dorzucam Ci mordę psa
KaEs hmm tutaj jest problem bowiem zostały tylko opakowania po cukierkach dla Cuxowej-tak poczęstowałem się,więc dla Ciebie tylko makulatura
Eve cholera miałem dla Ciebie dołądowanie z orange,ale zgubiłem
Dla Wypistacza mam nowe dildo bowiem starym odpala swojego rumaka jakim jest 126PE
Dla lasera ukradłem z dyskoteki stroboskop więc niech Ci służy bambusie (tylko kable dolutuj bo urwałem z biegu :X )
Teraz pytania i odpowiedzi ode mnie :D
1.Postanowienia jak co roku na kolejny rok?:>
2.Co będziesz miał na stole wigilijnym
3.Ubierasz choinkę czy tak jak ja olewka bo koty i na balkon ją ?
Co do pierwszego,od 1 stycznia zaczynam swój odwyk nie loguję się przez min. tydzień a jak dobrze pójdzie nawet dwa i cały miesiąc
Co do drugiego to jak co roku ryba,z biedronki oczywko bo karp jest fuu W trzecim była zawarta odpowiedź więc elo mam nadzieję,że się nie skasuje
mniej palenia
jakies 12 potraw jak co roku
u siebie w domu nie ubieram bo sie nie oplaca a w rodzinnym domu bedzie :)
Konto usunięte: Dla Praksydy mam hmm za ten wczorajszy ban za zepsutego capslocka,który przesądził o sprawie mam rózgę,i tylko rózgę :D
jasne, to mogłeś wyjśc z czatu i go naprawić a nie włazic na fejka i udawac ,ze masz capsa zepsutego;p
Masz prezent na mikołaja za te bany wszystkie ...
no.
obrus.
na szczęscie nie mam kota w domu.
Konto usunięte: Co do pierwszego,od 1 stycznia zaczynam swój odwyk nie loguję się przez min. tydzień a jak dobrze pójdzie nawet dwa i cały miesiąc
Nie.
To co zazwyczaj każdego innego normalnego dnia.
Tak jak Ty,olewka bez ubierania jakiegoś drzewka.