Usnąłem chwilę po 19.
Oto lista wyników Waszego głosowania:
1. Który użyszkodnik moim zdaniem jest najbardziej sympatyczny?
czarna83
Bianka
KaEs
Misia
Raaaaki WSZYSCY Z TEGO PUNKTU OTRZYMALI PO JEDNYM GŁOSIE
ZonaKsiedza
Liza
Krzysiu
Cham
Hemi
2. Który moderator sprawia wrażenie najbardziej rzetelnego?
gaillard 2 głosy
Goniec 2 głosy
Shaitan 2 głosy
...
Po jednym głosie otrzymali...
Maja
Bianka
praksyda
Tomus
3. Który Fotka Przyjaciel najbardziej angażuje się w życie czata?
Edytaaa87 5 głosów
czarna83 2 głosy
ichabod 1 głos
reszta - wstydźcie się :D
4. Który użyszkodnik moim zdaniem jest najbardziej przystojny?
JezdzeMalymFiatem [color=white]_______________dziękuję, dziękuję...
LesnyPirat
KsiazeWampirow
SrD
Sterek [color=white]_______________ WSZYSCY Z TEGO PUNKTU OTRZYMALI PO JEDNYM GŁOSIE
insejn (tego głosu nie rozumiem :P)
Samczysko
Krzysiu
PyroManiac
5. Która użyszkodniczka moim zdaniem jest najfajniejszą dupeczką?
Bianka
Iady
ama24
DzemZaDarmo [color=white]_______________WSZYSCY Z TEGO PUNKTU BLA BLA BLA, I TAK DALEJ
sheila
Liza
...
insejn
6. Który moderator jest najbardziej na luzie (tj. działa ale bez przesady)?
Goniec 3 głosy
Gecio 2 głosy
...
Bianka
MrSquidy
agrafka
gaillard
LazyBone
7. Który użytkownik nie będący moderatorem najbardziej na niego pasuje?
JezdzeMalymFiatem pod wpływem agitacji i szantażu przemocą 3 głosy
desur 2 głosy :)
...
BlauGrana
MuchaNaPlecach
Dee
Ferzi
8. Który z nowych moderatorów (po letnim stażu) najlepiej się spisuje?
Bianka 3 głosy
marcin20wawa 1 głos
Douce 1 głos
lista tematów
[Czat] RANKING - wyniki strona 2 z 13
No ale wcześniej, jak na głównym frekwencja średnia wynosiła 25 osób, a stałych bywalców było nieco ponad setkę, na forum rządził flood-spam Kapucha i rządził Konradziq, który organizował różne fajne akcje. Też ludzie głosowali tak jak mówisz, ale nikomu to nie przeszkadzało. Było fajnie nawet :) Ja tam w czarnych barwach nie chcę wszystkiego od razu oceniać. Agnieszka również jak ja zauważyła, że niektóre wyniki tego skromnego głosowania trafnie oceniają sytuację. Powiedzmy, że następnym razem każdy, kto zechce rzetelnych wyników może się zaangażować przez wysyłanie linka do ankiety i namawianiu osobom, które wydadzą się mu dość obiektywne ;) Łerewer...
JezdzeMalymFiatem: Ja tam w czarnych barwach nie chcę wszystkiego od razu oceniać. Agnieszka również jak ja zauważyła, że niektóre wyniki tego skromnego głosowania trafnie oceniają sytuację
Nie przeczę, że tak jest, ale pomiędzy jakąś częścią a całością jest spora przepaść, a miło by było kiedyś ujrzeć naprawdę rzetelny ranking tego typu ;)
JezdzeMalymFiatem: a tam w czarnych barwach nie chcę wszystkiego od razu oceniać. Agnieszka również jak ja zauważyła, że niektóre wyniki tego skromnego głosowania trafnie oceniają sytuację. Powiedzmy, że następnym razem każdy, kto zechce rzetelnych wyników może się zaangażować przez wysyłanie linka do ankiety i namawianiu osobom, które wydadzą się mu dość obiektywne ;) Łerewer...
Oczywiście.
Pamiętajmy, że ten portal służy rozrywce. To ma być zabawa. Miło, że ktoś jeszcze chce i ma ochotę organizować takie konkursy/rankingi. Dystans, dystans i jeszcze raz dystans.
Ja biorę zawsze udział w tego typu zabawach :)
Bo zaraz wkleję to, co napisałaś mi na gg, sieroto zamazana
Więc zrobimy taki zamknięty :) Bez wywalania na czat, kierowany do większości, która przyłoży się do ankiety w taki sposób właśnie (przez PW) i będą mogły w punktach nie udzielić odpowiedzi, jeśli nie mają zdania - czyli tak, jak się to profesjonalnie robi :)