Monova
Monova
  10 września 2012 (pierwszy post)

Witam.

Oto sugestia dotycząca ułatwienia komunikacji:
Utworzenie programu lub wstawienie(Pożyczenie) Na Fotka Programu do rozmów głosowych. Ułatwi to kontakt.
Wiele ludzi pewnie będzie wypowiadało się że będzie haos na takim portalu głosowym,lecz już tłumacze jakby miało to wyglądać:
-Każdy Użytkownik Będzie miał prawo do prywatnego pokoju.
-Pokoje będą strzeżone hasłem.
-Właściciel pokoju będzie miał Tak zwanego Channel Admina.

Ps:To takie najprostsze rozwiązanie programiści mogą dodać coś od siebie.
Ps2:Moim zdaniem ułatwi to kontakt z ludzi zamiast nudnego pisania prywatnych wiadomosci.

Zapraszam do wypowiadania się.

Pozdrawiam:
Monova

Eextreme
Eextreme
  28 września 2012

Odświeżam:) Pzdr.

Dee
Dee
  28 września 2012

tak trudno zrozumiec ze wszyscy nawet userzy sa na nie ;] dzizaz przestan....

Eextreme
Eextreme
  28 września 2012

Wszyscy ? Widzisz gdzie tu 5 milionow postow?? Bo ja nie a tyle jest userow..

Trzeba tolkowac. Moze jakies nowe sugestie beda tu . Propozycje wypowiedzi

LazyBone
LazyBone
  29 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszyscy ? Widzisz gdzie tu 5 milionow postow?? Bo ja nie a tyle jest userow.. Trzeba tolkowac. Moze jakies nowe sugestie beda tu . Propozycje wypowiedzi

Niech podwiesza temat Ku:cenzura:rwa mac!! Eextreme, dzielnie walczysz stary. Ktpo inny juz dawno by sie poddal. A Ty masz ciekawa sugestie! Jak zwykle caly czat hejtuje bo w pizd zie maja nowinki techniczne. Wszyscy przyzwyczajeni do gowna sprzed 4 lat a kiedy Admini wprowadza cos nowego, to marudza - za kazdym razem! Podbijam stary temat, nie dajmy Mu zginac w gaszczu smiecia!
Abaddon
Abaddon
  29 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszyscy ? Widzisz gdzie tu 5 milionow postow?

Ty jednak z tych idiotów, którzy wierzą że jest tutaj 5 milionów ludzi, nie kont :ziew:
Załóż sprawę portalowi za swoją naiwność w "reklamę", iż widać doskonale że się na to nabrałeś.
Eextreme
Eextreme
  29 września 2012

Co do Kont tak jest 5 milionow. Ponad 5 milionow.

Lecz kazdy z nas ma po przynajmiej 2 konta.
A reszta kont to konta nie wchodzone od XX roku.
Czyli od powstania fotki.

Barmaniasta
Barmaniasta
  29 września 2012

Każdy będzie zakladac pokój aby chociaż pzrez chwile byc modem hahahahaahahahahahah!

Eextreme
Eextreme
  29 września 2012

Oczywiscie Modem na swoim kanale.
Bedzie mogl tylko kogos kicknac ze swojego kanalu haslo moze miec i pogadac lub popisac ze znajomymi. A nie umawiac sie na skype zeby to zrobic co zajmuje czasami Duzo czasu :)

Ps:Sorki za błedy . Brak czasu :D

Dee
Dee
  30 września 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niech podwiesza temat ku..a mac!! Eextreme, dzielnie walczysz stary. Ktpo inny juz dawno by sie poddal. A Ty masz ciekawa sugestie! Jak zwykle caly czat hejtuje bo w pizd zie maja nowinki techniczne. Wszyscy przyzwyczajeni do gowna sprzed 4 lat a kiedy Admini wprowadza cos nowego, to marudza - za kazdym razem! Podbijam stary temat, nie dajmy Mu zginac w gaszczu smiecia!

Lajza on nie wylapie sarkazmu ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: Wszyscy ? Widzisz gdzie tu 5 milionow postow?? Bo ja nie a tyle jest userow.. Trzeba tolkowac. Moze jakies nowe sugestie beda tu . Propozycje wypowiedzi

ale ta propozycja jest po prostu beznadziejna, wiec po co?;]
5mln nie ale wypowiedzial sie admin i paru stalych bywalcow czata - mysle ze to daje dosc pelny obraz co kto sadzi o tym BEZNADZIEJNYM pomysle;]

Abaddon
Abaddon: Ty jednak z tych idiotów, którzy wierzą że jest tutaj 5 milionów ludzi, nie kont Załóż sprawę portalowi za swoją naiwność w "reklamę", iż widać doskonale że się na to nabrałeś.

podbijam;]
Eextreme
Eextreme
  30 września 2012

Dalej hejtujcie trololololo..
Hehe Kocham To
Podbijam dalej :P

LazyBone
LazyBone
  1 października 2012

Podbijam, co byscie nie zapomnieli o sugestii.
I posta sobie nabije przy okazji.

Eextreme
Eextreme
  6 października 2012

WItam. Oto moja sugestia dotyczącą fotki.tv.: Osoba nadająca może udzielić drugiej osobie podczepienia się pod transmisje.Coś w stylu konferencji(Każdy chętny włącza kamerkę) Otóż aby nie zakłócać porządku dziennego, microfony tych osób wymagają potwierdzenia przez osobę nadającą możliwość rozmów głosowych.(Lub coś w tym rodzaju , zależy od programistów) Druga sugestia a raczej trafna która znikneła a była dużym ułatwieniem szukania znajomych to szukanie poprzez województwa. Zapraszam do wypowiadania się.

Ps: Wklejam to tu bo Mi zablokowali wątek. Staro modni ludzie sa przeciw bo chca zyc dalej w epoce kamienia Lupanego . Lecz ja chce w 21 wieku i aby było wszystko na wysokim poziomie. To Raczej juz powinno zależeć Hmy programistom i Tym co sie fotka zajmuja.

Abaddon
Abaddon
  6 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oto moja sugestia dotyczącą fotki.tv.

Wyjazd tam http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv
Abaddon
Abaddon
  6 października 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ps: Wklejam to tu bo Mi zablokowali wątek.

Tu też by się blok przydał za :spam:
Eextreme
Eextreme
  6 października 2012

Abbadon Cicho tam :D Jaki Spam :D
Nabijam posty :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.