miska33
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
miska33
  29 sierpnia 2012 (pierwszy post)

wolicie jak dziewczyna chodźi na obcasach czy na płaskich?Jak byscie chcieli żeby dziewczyna była ubrana jak idzie z wami na festyn?

Eve
Eve
  29 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu dziewczyna ubrać się nie umie x D

że Ty niby umiesz?
jamajka
jamajka
  29 sierpnia 2012
miska33
miska33: jak dziewczyna chodźi na obcasach czy na płaskich?

Wolę zestawik skarpety + sandały, bądź ewentualnie skarpety + japonki. Tak powinnaś chodzić, żaden Ci się nie oprze.
katy111
katy111
  29 sierpnia 2012

Eve. A ty się odemnie odpi.:cenzura:. i tyle jak ci się nie podoba to się nie udzielaj.. ; P

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  30 sierpnia 2012
miska33
miska33: wolicie jak dziewczyna chodźi na obcasach czy na płaskich?Jak byscie chcieli żeby dziewczyna była ubrana jak idzie z wami na festyn?

na obcasach a potem seks w kiblu na remizie
Eve
Eve
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Eve. A ty się odemnie odpi.. i tyle jak ci się nie podoba to się nie udzielaj.. ; P

rzekłoby się 'łałałiła', każdy ma prawo do własnego zdania, kultura przede wszystkim moja droga.
katy111
katy111
  30 sierpnia 2012

Eve nie obchodzi mnie to , ja się do ciebie nie przypi.:cenzura:.am więc ty też się nie przypi.:cenzura:.aj do mnie...

Abaddon
Abaddon
  30 sierpnia 2012

I like it! :zakochany:

PyroManiac
PyroManiac
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Eve nie obchodzi mnie to , ja się do ciebie nie przypi..am więc ty też się nie przypi..aj do mnie...

Ogarnij Downa dziewczynko... jak nie wiesz co to elokwencja i nie umiesz kogoś 'obrazić w kulturalny sposób' to lepiej zamilcz...

Nie obchodzi mnie, jak się mówi u Ciebie w domu, ale jak masz tutaj sypać wściekłymi ku...ami jak z rękawa, to lepiej wyjdź do obory i między bydłem poćwicz gimnazjalne riposty...

A tymczasem... udowadniaj nam dalej, jak niskie masz IQ...
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem gejem
Nie spodziewalbym sie po Tobie takiego posta. Zawiodlem sie na Tobie kolego :/

[color=white]:D
PyroManiac
PyroManiac
  30 sierpnia 2012
JezdzeMalymFiatem
JezdzeMalymFiatem: PyroManiac:jestem gejemNie spodziewalbym sie po Tobie takiego posta. Zawiodlem sie na Tobie kolego :/:D

Ahahahaha zgłaszam nadużycie opcji 'zacytuj fragment/całość' i manipulację :DDD
Nawet najgorszemu wrogowi bym tak nie zrobił, a Ty takie cos 'koledze'... ehh ;D

PS: nieźle ukryłeś to ':D'
Eve
Eve
  30 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Eve nie obchodzi mnie to , ja się do ciebie nie przypi..am więc ty też się nie przypi..aj do mnie...

piszesz na forum, każdy może się wypowiedzieć. :)
praksyda
praksyda
  30 sierpnia 2012
katy111
katy111
  30 sierpnia 2012

Mam to gdzieś...

JojekGdp
JojekGdp
  30 sierpnia 2012
miska33
miska33: ak byscie chcieli żeby dziewczyna była ubrana jak idzie z wami na festyn?

pójdę z nią boso a ona niech idzie w czym się dobrze czuje :) wgl Marylko widzi i nie grzmi masz rację cóż za peszek :D
supaant
supaant
  30 sierpnia 2012
miska33
miska33: ?Jak byscie chcieli żeby dziewczyna była ubrana jak idzie z wami na festyn?

:w00t: na festyn!!! :w00t: koniecznie w białych kozaczkach :zakochany: spodniczce rózewej mini i koniecznie bluzeczke koronkowa przeswitujaca najlpeiej jaskrawo pomaranczową :zakochany: :w00t:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.