lista tematów
[Czat] dzie te wszystkie pokemony?! : O strona 2 z 4
wchodzę na czacik, nie mogę spotkać nikogo znajomego! ani Marylci, ani Bełaty co ma gacie w kwiaty (TellMiFantastik), Anity, co mnie ciągle na fejsiku zaczepia, żadnej z tych osób którym mogłam na czaciku powiedzieć 'hejunia'. ograniczyliście mi grono znajomych, nie mam tu po co wchodzić, idę się pociąć widełelcem. :cco się z Wami pokemonki stało. :c jakaś nowa hołota tylko..
Już tam nie mam do kogo jeździć :P Poka tu.. oszczędzę na kasie i wykorzystam na picie, by utopić traumę jaką przeżyję po zobaczeniu cycuszkóf ;D
Sugerujesz że jest jednak ok. Przypominam więc...
Abaddon: Już tam nie mam do kogo jeździć :P Poka tu.. oszczędzę na kasie i wykorzystam na picie, by utopić traumę jaką przeżyję po zobaczeniu cycuszkóf ;D
już masz - do mnie. jednak wydaje mi się, że moje cycki nie są takie straszne, żebyś od razu miał traumę, depresję kliniczną i myśli samobójcze! tu pokazywałam jak miałam 15lat, spóźniłeś się:[.
niczego nie sugeruję, stwierdzam czyste i niepodważalne fakty.
Jeśli są choć w połowie takie jak na avie - przyjadę ;)
Pfff, to na co mam jechać, by na coś zwyczajnego polukać? Nie..odpada jazda jednak...
Że wcale nie :> Ty za wcześnie pokazałaś Teraz czas na Twój show dla mię nastał, no poka :D
Tego nie widzę czy są czyste czy upaćkane :P Pokaauj, wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane xD