Witam. Kto się wybiera? To dobre miejsce by się poznać:)
lista tematów
[Czat] Woodstock strona 2 z 3
słyszałem że koleś zażyczył sobie 100 tyś za udostępnienie terenu dla karetki do oddawania krwi
==
p.s. - nigdzie nie napisałem że tam są brudasy , ćpuny itd.
no ale wiadomo - babie wystarczy jedno słowy by dopowiedziała sobie całą historie :)
...Ignorance is bliss...
RexMundi: p.s. - nigdzie nie napisałem że tam są brudasy , ćpuny itd.
no ale wiadomo - babie wystarczy jedno słowy by dopowiedziała sobie całą historie :)
P.S. Nie było to w kontekście do Twoich słów, tylko ogólnie... ;) Bo często słyszę takie paplanie :)
No i nie zgodzę się też z ostatnim, w dodatku powinno być KOBIECIE :D
RexMundi: słyszałem że koleś zażyczył sobie 100 tyś za udostępnienie terenu dla karetki do oddawania krwi
A tego to nie słyszałam, zdzierać za coś, dzięki czemu można uratować komuś życie, ehh.
:[
na zawsze było za free , ale w tym roku teren gdzie ma stać punkt oddawania krwi należy do kogoś innego ( przepisy mówią że musi być dopływ wody i prądu - dlatego nie może być np. na poligonie ) - i ten ktoś chce kasę
...Ignorance is bliss...
RexMundi: na zawsze było za free , ale w tym roku teren gdzie ma stać punkt oddawania krwi należy do kogoś innego ( przepisy mówią że musi być dopływ wody i prądu - dlatego nie może być np. na poligonie ) - i ten ktoś chce kasę
Co za...
Konto usunięte: praksyda:czyściutko jest po woodstocku xd
A po Sunrise myslisz, ze jest inaczej?
Czekaj, czekaj... albo Mi sie wydaje, albo ktos tam chyba sprzata ten syf.
Jak po huraganie, wstajesz rano, namiotów już prawie nie ma, za to las śmieci :D
Wolontariusze sprzątają, tudzież osoby, które na pewno w ten czas zbijają fortunę, zbierając puszki :D
Jeszcze parę dni
musze.
no,na pewno w tym roku, wszyscy bedą wrzucać śmieci do kosza
Desur to tak samo jakbyś miał nauczyć swoje pieski,żeby kupe po sobie sprzątały.