Nocna zmiana się nie nudzi...
Dla przykładu wklejam screena, nocnej zmiany porannego dissa:
DISS LINK
Takie cuda tylko nocą
Powyższy screen z pozdrowieniami dla wszystkich uczestników i tych zawartych w treści.
Dla równowagi kilka pytań:
1) hejtaliście się już z rana?
2) Jak inteligentne hejtanie wpływa na psychikę gimbazy?
3) Czy dissowanie na czacie można uznać za kreatywną spędzanie wolnego czasu?
Pozdrawiam nocną świtę kabaczkiem
lista tematów
[Czat] Poranne hejtanie strona 3 z 5
Ranicie mnie pisząc, że cukinia i kabaczek to samo. Łączy je to, że oba warzywa należą do rodziny warzyw dyniowatych. Google sobie w dupe wsadźcie.
Pozdrawiam, przyszły technik ogrodnik.
praksyda: dzisiaj ide na ogródek zrobie Ci kilka zdjęć i tu wkleje ,odpowiesz
czy to cukinia czy kabaczek,ale to wieczorem;p
oks, ja póki co jeszcze nie mam w polu dopiero konczą kwitnienie i zawiązują owoce, ale jak bede mieć to też wstawie jakies jpg-i
podbijam, Pozdrawam przyszła studentka medycyny roslin.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Konto usunięte: Ranicie mnie pisząc, że cukinia i kabaczek to samo. Łączy je to, że oba warzywa należą do rodziny warzyw dyniowatych. Google sobie w dupe wsadźcie.
Pozdrawiam, przyszły technik ogrodnik.
Ja to z google wzięłam, mi się wydawało ze to co innego, bynajmniej u nas rózróznia się kabaczka i cukinę, a ze sa to dyniowate to wiem
cukinia na parze z masełkiem moja mała się tym zajada.
Szpila: oks, ja póki co jeszcze nie mam w polu dopiero konczą kwitnienie i zawiązują owoce, ale jak bede mieć to też wstawie jakies jpg-i
a ja juz mam ;D
w jednej paczce były 4 odmiany cukinii ,zółty,zielony ,biały i zielony w ciemne pasy
jedna odmiana nie wyrosła ta biała.To czym sie rózni kabaczek od cukinii? w smaku? co lepsze?
najlepsze sa w jajku, bułce tartej z patelni :D
Jak? Bez zmian! Czas twardo do przodu a ja dalej ten sam
no ale muszą być młode, bo jak są stare mają twarda skóre (ciężko sie obiera)i słodkie peski w środku ble...
a to na dole to patison;D nie mam w tym roku na ogródku tego nawet;D