Marylka
Marylka
  17 czerwca 2012 (pierwszy post)

Przepraszam, że zakłócę spokój tego pięknego wieczoru, ale mam jedno, zasadnicze pytanie.
SKĄD SIĘ BIORĄ TE WSZYSTKIE DZIECI I POKEMONY, KTÓRE ZAKŁADAJĄ TE DURNE TEMATY?
CZY TO PROWOKACJA?
Wystarczyły urodzinowe i bezsensowne tematy Beaty, Sandry i Krzyśka. Naprawdę!

Bardzo proszę o przywrócenie spokoju na tym forumku,
pozdrawiam, naczelny podludź z czató.

Marylka
Marylka
  17 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Pewnie, ze ma. Tam sie loguje tylko, kiedy mam ochote posmecic.

Nie widzę różnicy :rotfl:

Marlens
Marlens: Zapewne z łona matki. Nawet dodać mogę, że dzięki procesowi prokreacji, tudzież przez zapłodnienie in vitro Kurde, ale ja jestem mONdra. ;D

I tak jesteś głupia :*
LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Nie widzę różnicy

Za malo mnie widujesz 'w akcji'. :ziober2:
Marylka
Marylka
  17 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Za malo mnie widujesz 'w akcji'.

Pragnę zaznaczyć, że w ogóle Cię nie widuję w "akcji" :zabawa:
Marlens
Marlens
  17 czerwca 2012
Marylka
Marylka: I tak jesteś głupia :*

Mam tak samo jak Ty :nutki: ;-* :pół piwa:

A tak serio, trochę odbiegając od tematu tematu na forum to nie mam pojęcia co jest przyczyną mnożenia się, coraz większej rzeszy pseudointeligentych "gwiazdeczek" fotki, w szczególności czatu , do mego życia wnoszącym jedynie pytanie, dlaczego aborcja, jest u nas w Polsce zakazana. :and:
Nie jestem fajna, nie nadążam :D Na wakacje chyba trzeba wyjechać na bezludną jakąś. :palma_nobg: :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Pragnę zaznaczyć, że w ogóle Cię nie widuję w "akcji"

Toz dzisiaj rozmawialismy troche. :)
Marlens
Marlens
  17 czerwca 2012

Z tych emocji się yebłam przy pisaniu :mrgreen:
tematu tematów *
i bezludną wyspę, oczywiście :D

Marylka
Marylka
  17 czerwca 2012
Marlens
Marlens: A tak serio, trochę odbiegając od tematu tematu na forum to nie mam pojęcia co jest przyczyną mnożenia się, coraz większej rzeszy pseudointeligentych "gwiazdeczek" fotki, w szczególności czatu , do mego życia wnoszącym jedynie pytanie, dlaczego aborcja, jest u nas w Polsce zakazana.

Ministrowie wszystkiego nie mają fotki, nie przesiadują, to zabraniają. Oni po prostu nie wiedzą :nie:

Marlens
Marlens: Nie jestem fajna, nie nadążam :D Na wakacje chyba trzeba wyjechać na bezludną jakąś.

Dowiedziałam się chwilę temu, że jak chcę być fajna i na topie, to powinnam zrobić sobie słit focie w HD :zabawa:

LuznyGosc
LuznyGosc: Toz dzisiaj rozmawialismy troche. :)

A, o takich akcjach mówisz? Myślałam, że chodzi o jakieś szaleństwa, dzikie nabijanie nie na temat czy co. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012
Marylka
Marylka: A, o takich akcjach mówisz? Myślałam, że chodzi o jakieś szaleństwa, dzikie nabijanie nie na temat czy co. :)

Nie, skoro na tamtym koncie tylko smece, to na tym jeszcze wykazuje jakies poczucie humoru. :)
Goniec
Goniec
  17 czerwca 2012

fajnie że forum czat się rozkręca :zabawa:

Marylka
Marylka
  17 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie, skoro na tamtym koncie tylko smece, to na tym jeszcze wykazuje jakies poczucie humoru. :)

Bez urazy, ale nie rozumiem po co Ci kilka kont, żeby pokazać siebie z kilku stron. Jedno konto nie wystarczyłoby?
Marylka
Marylka
  17 czerwca 2012

Fajny avatar, Marcin :zabawa:

LuznyGosc
LuznyGosc
  17 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Bez urazy, ale nie rozumiem po co Ci kilka kont, żeby pokazać siebie z kilku stron. Jedno konto nie wystarczyłoby?

Zartuje przeciez. NudnyGosc to tylko takie zastepcze konto, w razie bana na tym. Nie mialem pomyslu na login, a ze czasem wydaje mi sie, ze jestem nudziarzem.. :P
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  17 czerwca 2012
Marylka
Marylka: Przepraszam, że zakłócę spokój tego pięknego wieczoru, ale mam jedno, zasadnicze pytanie. SKĄD SIĘ BIORĄ TE WSZYSTKIE DZIECI I POKEMONY, KTÓRE ZAKŁADAJĄ TE DURNE TEMATY? CZY TO PROWOKACJA? Wystarczyły urodzinowe i bezsensowne tematy Beaty, Sandry i Krzyśka. Naprawdę! Bardzo proszę o przywrócenie spokoju na tym forumku, pozdrawiam, naczelny podludź z czató.

jak to skad z czatu
Marylka
Marylka
  17 czerwca 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Zartuje przeciez. NudnyGosc to tylko takie zastepcze konto, w razie bana na tym. Nie mialem pomyslu na login, a ze czasem wydaje mi sie, ze jestem nudziarzem.. :P

Lubię to Wasze męskie "wydaje mi się", zaraz po "oj tam" i "aha". :tak: Przyznam się, że nie wyobrażam sobie Luźnego z banem :wtf:
Marylka
Marylka
  18 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to skad z czatu

Też wchodziłeś na czat, tak tylko przypominam, Wygnaniec :-*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.