Fantastyczna
Fantastyczna
  28 maja 2012 (pierwszy post)
Siemandero! :piwo:

Poniedziałek rano, a ja nie śpię mimo, iż mam wolne :zonk:. Każdy normalny człowiek powinien przewracać się na drugi bok, wiem. Ale nie mogę spać jakoś... Całą noc się wierciłam.

1. Znacie dobre sposoby na bezsenność?
2. Co robicie, jak wypełniacie czas, gdy nie możecie spać?
3. Nie lubicie poniedziałku, czy dzień jak każdy inny?
4. Jak potoczą się dalsze losy Luźnej Pary (czyt. LuźnegoGościa Patryka i naszej ślicznej modernizatorki Agnieszki gaillard)? :rotfl:

Soundtrack z panem Murzynem:

http://www.youtube.com/watch?v=LuqEbRzy_t8&ob=av2e

Pozdrawiam serdecznie, tym razem wszystkich, z mojego całkiem przyjemnego łóżka :bye:

BONUS:
Q) Czy pytanie 4. jest nie na miejscu?
praksyda
praksyda
  28 maja 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: 1. Znacie dobre sposoby na bezsenność?

człowiek zmęczony raczej nie powienien miec problemu z zaśnięciem,
wstawaj kilka dni o 7 rano to wieczorem szybko zaśniesz,
a jak spac nie mozesz to najlepszy jest film na noc ;)
Fantastyczna
Fantastyczna: 2. Co robicie, jak wypełniacie czas, gdy nie możecie spać?

j.w
Fantastyczna
Fantastyczna: 3. Nie lubicie poniedziałku, czy dzień jak każdy inny?

nie, gorsza dla mnie jest niedziela.
Fantastyczna
Fantastyczna: 4. Jak potoczą się dalsze losy Luźnej Pary (czyt. LuźnegoGościa Patryka i naszej ślicznej modernizatorki Agnieszki gaillard)?

ich znajomośc zakończy sie na kilku postach , albo na kilku seksach :lol:
daenerys
daenerys
  28 maja 2012

Często nie mogę w nocy spać bo rano nie mogę wstać i przesypiam pół dnia a potem łażę ze zwolnieniami lekarskimi i odrabiam zajęcia. :and: A co robię jak nie śpie? Czytam, uczę się, rozwiązuję krzyżówki, piszę na forum, a od prawie roku napieprzam z kimś na pw lub na gg do 4 nad ranem. ;-D

Leo
Leo
  28 maja 2012
Fantastyczna

Dzien jak kazdy inny.

Na reszte nie odpowiadam bo nie cierpie na bezsenność.
LadyDomi
LadyDomi
  28 maja 2012

Ja ostatnio budzę się codziennie między 5-6 rano :X Obojętnie, o której bym nie poszła spać... Więc Bełacia genialny temat :D

Fantastyczna
Fantastyczna: 1. Znacie dobre sposoby na bezsenność?
Niestety nie. Ewentualnie muzyka, ale nie pomaga mi to zasnąć, jedynie jakoś przetrzymać noc.

Fantastyczna
Fantastyczna: 2. Co robicie, jak wypełniacie czas, gdy nie możecie spać?
Tak jak do góry: najczęściej muzyka, czasem jakiś film.

Fantastyczna
Dla większości pewnie jest to zależne od 'planu zajęć'. Kiedyś poniedziałek był dla mnie straszny, obecnie jakoś mnie nie przeraża. Nie lubię czwartków (ze względu na beznadziejne zajęcia) i niedziel (bo koniec weekendu :and:)

Fantastyczna
Fantastyczna: 4. Jak potoczą się dalsze losy Luźnej Pary (czyt. LuźnegoGościa Patryka i naszej ślicznej modernizatorki Agnieszki gaillard)?
Nie wiem, nie znam, nie wypowiadam się :)
daenerys
daenerys
  28 maja 2012

Przecież takie wstawanie o 6 to świetna rzecz, też bym tak chciała mieć zaprogramowane, bo ja to obudzić się o tej nie mogę :D

Adidasowa
Adidasowa
  28 maja 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: 1. Znacie dobre sposoby na bezsenność? 2. Co robicie, jak wypełniacie czas, gdy nie możecie spać? 3. Nie lubicie poniedziałku, czy dzień jak każdy inny? 4. Jak potoczą się dalsze losy Luźnej Pary (czyt. LuźnegoGościa Patryka i naszej ślicznej modernizatorki Agnieszki gaillard)?

1. Wódka:D
2. Czytam książki ;)
3. NIE cierpię...
4. A nie wiem, "żyli długo i szczęśliwie"?:woot:
LadyDomi
LadyDomi
  28 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież takie wstawanie o 6 to świetna rzecz, też bym tak chciała mieć zaprogramowane, bo ja to obudzić się o tej nie mogę :D

Proszę Cię :D Raz, dwa - spoko, ale codziennie od 2 miesięcy to już ma się dość. Później cały dzień nieprzytomna chodzę...
Jak chcesz to chętnie się zamienię :mrgreen:
daenerys
daenerys
  28 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Proszę Cię :D Raz, dwa - spoko, ale codziennie od 2 miesięcy to już ma się dość. Później cały dzień nieprzytomna chodzę... Jak chcesz to chętnie się zamienię

Trzeba szybciej wtedy chodzic spać, tak koło północy idealnie, a potem o 5-6 wstać, kawka/ herbatka, gazetka/książka i powoli się zbierać na zajęcia a nie 'w pół godziny się zbiorę, jeszcze 5 minut, tylko 5- o cholera, już powinnam wychodzić' :rotfl: To deal, wymieniamy się :ziober2:
LadyDomi
LadyDomi
  28 maja 2012

Jeśli się wybiera człowiek rano gdzieś to faktycznie można tak zrobić, ale jak mam wolne: piątek, sobota, niedziela, można dłużej pospać, a wstaje się o 5 to krew człowieka zalewa xDD
No to ustalone :mrgreen:

daenerys
daenerys
  28 maja 2012

Można iść do parku :ninja: mogłabym wszystko to co przesypiam, więc tak czy inaczej wymiana :ziober2: A lenistwo też chcesz w zestawie? gratis!

LadyDomi
LadyDomi
  28 maja 2012

Ale rano się nic nie chce robić, więc za wiele byś nie nadrobiła :D A co do lenistwa:

:crylol:

LuznyGosc
LuznyGosc
  28 maja 2012

Dobry jpeg. :ziober2:

daenerys
daenerys
  28 maja 2012

Padłam z obrazka :rotfl: Mi się właśnie rano chce, jak już mi się uda wyspać i wstać, czyli cholernie rzadko. :c

Patryk podglądacz!

LuznyGosc
LuznyGosc
  28 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Patryk podglądacz!

Bo tylko tutaj się coś dzieje. :P
LadyDomi
LadyDomi
  28 maja 2012

Coś czuję, że z tą bezsennością to my się nie dogadamy -.-
A co do obrazka: dziękuję, dziękuję:pavarotti:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.