Zapomnialamx3
Zapomnialamx3
  26 maja 2012 (pierwszy post)
Gothiclady
Gothiclady
  26 maja 2012

polecam kurs zakładania tematów

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  26 maja 2012

ten temat jest teraz o Sebuchu

Gothiclady
Gothiclady
  26 maja 2012

w takim razie okej. możesz opisać jego historię.

Pszystojniaczek695
wpis jest ukryty
Fantastyczna
Fantastyczna
  26 maja 2012

Spoko, Marcin nie wysilaj się.
Michał już pisze książkę. :tak:

Fantastyczna
Fantastyczna
  26 maja 2012
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Szkoda, że ten tekst jest praktycznie pozbawiony znaków interpunkcyjnych. :[
Leo
Leo
  26 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  26 maja 2012

No to tego :zabawa:
Wypijmy za głupotę :piwo:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Aniolowa
Aniolowa
  26 maja 2012

o kuwa :mrgreen: poleglam :D

Marylka
Marylka
  26 maja 2012

propsuję wypowiedź Marcina S.

Gothiclady
Gothiclady
  26 maja 2012

chechłam gromko Marcinie :crylol:

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  26 maja 2012

co jakiś czas na gadu-gadu pisze do mnie Sebuch, przeważnie odpisuję coś w stylu 'przedstaw się' albo 'znamy się?'. po tym on przestaje pisac na kilka dni. wczoraj znowu napisal, zmieniłem taktykę i zacząlem rozmawiać z nim normalnie. zapytała o moje hobby, odpowiedziałem, że informatyka. on powiedziała, że to to źle i przestał pisac.
o co chodzi, domyślił się, że siedze na czacie 24/7?

Gothiclady
Gothiclady
  26 maja 2012

weź pacz co wklejasz. końcówki zostały :P

Gothiclady
Gothiclady
  26 maja 2012

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty w ogóle rozum i godnośc człowieka? ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego sebucha naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest czat .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej osoby jak sebuch .jak można w ogóle publicznie zamieszczac takie wpisy na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że na flirt 15 nie wchodzisz i jak jestes nie wiem z MiU albo wierzysz w jakiegos Paco czy wogóle jestes może ty sługą leo a nie będziesz z sebucha robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz sie adidasowa .wez pomyśl sobie ile sebuch zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle sebucha naszego ? pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to sebuch jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim jest sebuch jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak on bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu oltarzyka ani jednego jotpega nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo sebuch nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak on ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął do starszych tematow i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz na czat bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz sebucha to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.