Dzień Dobry, Dobry wieczór czy jak tam wolicie
Mamy LATO, słoneczna pogoda, dupcie i cycki opalone?
Przechodząc do sedna sprawy:
Z racji iż jest ciepłe popołudnie, Beata się naćpała i założyła zacny temat o opisywaniu, ubolewam nad tym faktem rzecz jasna, ale do czego zmierzam....
W poniższym temaciku Beatki mej, niestety mnie ludzie opisują [*] tragedia, a Miłości Mojego życia nie opisują, nie chcą, co mnie bardzo boli i Kamilcię też. Jest bardzo smutna, że zapomnieliście o niej Więc ten Hot TemaciQ poświęcam specjalnie jej!
Moi drodzy Parafianie, opisujemy naszą zacną Marylkę etc, Marylę, Marylajn, Marylcię.
Licze na Was i na to, że będę dziś miała z nią seks
Pozdrawiam me Kochanie i wszystkich obecnych
oraz osobne pozdrowienia dla NAĆPANEJ BEATKI
lista tematów
[Czat] Ważne! : D strona 1 z 3
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
W końcu tak
Będzie sex
Marylka jest najpiękniejsza, najwspanialsza, najlepsiejszą, najukochańszą, najbardziej zarąbistą, najsłodszą MIŁOŚCIĄ MEGO ŻYCIA W ciągu naszej znajomości było dużo kłótni, dużo łez, dużo razy była dla mnie szmatką, mówiłam, że ma się spalić na stosie i że chcę na to patrzeć! Dużo razy rujnowała mi maj laf z maj menszczyzną Ale wybaczam jej to, wszystko jej wybaczam. Kamila jest jaka jest, lubi być wredna, lubi ludziom dopiec, lubi po prostu ich wkurzać, lubi drażnić, w czasie gdy ona jest siłą spokoju, Lubi patrzeć jak ktoś upada dzięki niej. Jest bardzo wredną istotą, ale w sumie za to ją podziwiam ;) Za tą siłę, za charakter, za ten charakter który pokochałam mimo że było między nami źle. Kocham ją za to, że jest szczera, za ten jej zarąbisty śmiech Za rozmowy na skype wielogodzinne, za to, że poprawi mi zawsze humor i za to, że uważa me cycki za zwisy. No Maleńka, lof i z tego miejsca chciałabym Cię PRZEPROSIĆ za ewryfink
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Nogi samoopalaczem
W ciągu godziny napisałaś to chyba z 5 x już.
Lubisz, jak o Tobie głośno.
Większej plotkary nie znam. Słyszałam, że miała seksy z modami. Dziwię się, że jeszcze nie ma kropki. Lubi sobie dziurawić ciało. Maluje frencha od ręki. Ma krzywe paznokcie, ale pisze, że 'i tak równo jak na od ręki'. Lubię dziewuszkę. Jest udana :D Mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy :)
Kryształowa noc. Mówi Ci to coś?
Dzisiaj kupiłam, ciekawe czy zostawi mi plamy
3
Lubię jak Ty o mnie mówisz oczywko
Fantastyczna: Większej plotkary nie znam. Słyszałam, że miała seksy z modami. Dziwię się, że jeszcze nie ma kropki. Lubi sobie dziurawić ciało. Maluje frencha od ręki. Ma krzywe paznokcie, ale pisze, że 'i tak równo jak na od ręki'. Lubię dziewuszkę. Jest udana :D Mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy :)
Nie, a ma mówić?
Fantastyczna: Ja kupiłam w sprayu za 8 zeta Po pierwszym użyciu miałam takie troszkę tylko, ale dałam drugi raz i nie ma. A teraz schodzi i mam plamy xDD
Ja kupiłam za całe 9.60 Ale Ten Elainer i fluid, który kupiłam to zarąbisty Fajny mam makijaż teraz, I like it
Tak też myślałam.
Lizak, który ssam jest dobry, polecam.
Sandra: Marylka jest najpiękniejsza, najwspanialsza, najlepsiejszą, najukochańszą, najbardziej zarąbistą, najsłodszą MIŁOŚCIĄ MEGO ŻYCIA
.
Sandra: W ciągu naszej znajomości było dużo kłótni, dużo łez, dużo razy była dla mnie szmatką, mówiłam, że ma się spalić na stosie i że chcę na to patrzeć! Dużo razy rujnowała mi maj laf z maj menszczyzną Ale wybaczam jej to, wszystko jej wybaczam. Kamila jest jaka jest, lubi być wredna, lubi ludziom dopiec, lubi po prostu ich wkurzać, lubi drażnić, w czasie gdy ona jest siłą spokoju, Lubi patrzeć jak ktoś upada dzięki niej. Jest bardzo wredną istotą, ale w sumie za to ją podziwiam ;) Za tą siłę, za charakter, za ten charakter który pokochałam mimo że było między nami źle. Kocham ją za to, że jest szczera, za ten jej zarąbisty śmiech Za rozmowy na skype wielogodzinne, za to, że poprawi mi zawsze humor i za to, że uważa me cycki za zwisy. No Maleńka, lof i z tego miejsca chciałabym Cię PRZEPROSIĆ za ewryfink
Nie wiem ile w tym prawdy, ile wazeliny, ile śmiechu, ale cieszę się, że aż tyle spraw rozumiesz, bo faktycznie wiele rzeczy się wydarzyło, wiele godzin przegadałyśmy, wiele rzeczy sobie powiedziałyśmy. :-) Bywało różnie, pewnie jeszcze nieraz wszystko odwróci się o 180stopni, ale miło to czytać po tym wszystkim, serio. Teraz jeszcze powinnyśmy się spotkać, paść sobie w ramiona i zrobić sobie słit focię uwieczniającą naszą miłość. Poza tym, jak już wspomniałaś o moim słynnym spaleniu, jestem w stanie obiecać Ci, że tak się właśnie stanie. Nie mogę dopuścić, żeby moje cudowne ciało zjadły jakieś robaki. Spłonę, a moje prochy rozsypią w jakimś fajnym miejscu. To jest to!
Fantastyczna: Większej plotkary nie znam. Słyszałam, że miała seksy z modami. Dziwię się, że jeszcze nie ma kropki. Lubi sobie dziurawić ciało. Maluje frencha od ręki. Ma krzywe paznokcie, ale pisze, że 'i tak równo jak na od ręki'. Lubię dziewuszkę. Jest udana :D Mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy :)
Zapomniałaś o sobie, ejejeje. :*
Seksy z moderatorami, kiedy to było, ech.
Też się dziwię, przecież jestem wzorowym kandydatem (aż przypomniał mi się śmiech Leo i "Ty moderatorką? przecież Ty największą prowokatorką czatową jesteś!".)
Kiedyś wpadnę do tej Twojej Świdnicy, czy gdzie Ty tam mieszkasz, albo spotkamy się w połowie. :*
Marylka: Nie wiem ile w tym prawdy, ile wazeliny, ile śmiechu, ale cieszę się, że aż tyle spraw rozumiesz, bo faktycznie wiele rzeczy się wydarzyło, wiele godzin przegadałyśmy, wiele rzeczy sobie powiedziałyśmy. :-) Bywało różnie, pewnie jeszcze nieraz wszystko odwróci się o 180stopni, ale miło to czytać po tym wszystkim, serio. Teraz jeszcze powinnyśmy się spotkać, paść sobie w ramiona i zrobić sobie słit focię uwieczniającą naszą miłość. Poza tym, jak już wspomniałaś o moim słynnym spaleniu, jestem w stanie obiecać Ci, że tak się właśnie stanie. Nie mogę dopuścić, żeby moje cudowne ciało zjadły jakieś robaki. Spłonę, a moje prochy rozsypią w jakimś fajnym miejscu. To jest to!
Wszystko w tym było prawdą :)
Pewnie się odwróci o 180 stopni, ale w sumie już bym tego nie chciała. Powinniśmy i się spotkamy, i będzie nawet więcej niż 1 słit focia.
Znowu to spalenie, no nie mogę
W sumie, ale mam z tego teraz beczkę