Siemandero.
Temat z dupy.
Niesamowite rzeczy dzieją się w 'Topce'.
Sandra jest królową forum Czat, moderatorka Agnieszka ulokowała się na drugiej pozycji. Jakby tego było mało na podium forum przeznaczonego dla "podludzi" stanął Hajdparkowiec Patryk. Jak żyć? Czy to normalne?
Proszę w 3 zdaniach opisać:
1. Sandrę
2. Gaillard
3. LuznegoGoscia
4. Fantastyczną
5. Sebucha
Nie róbcie lizania dupy. Szczerze i treściwie.
Pozdrawiam Luźnych. :)
PS.
Szukam współlokatora/ki. Chcę się wyprowadzić z domu. Ktoś chętny?
lista tematów
[Czat] Co powiecie o...? strona 2 z 14
Czejść.
Fantastyczna: Proszę w 3 zdaniach opisać:
1. Sandrę
2. Gaillard
3. LuznegoGoscia
4. Fantastyczną
5. Sebucha
Trzy zdania to za dużo, zbyt silny proces myślowy by musiał przepłynąć przez mój mózg.
1. Sandra to Sandra, ma duze cycki, dystans do siebie i pośmiać sie lubi. :D
2. Agnieszka... hmm modernizatorka, mila dziewczyna.
3. --------
4. Kiedyś jej nie lubiła, teraz zmieniło się na lepsze, nawet pozdrwiam ją w moich hot temacikach ahh no i zapmniała bym najwieksze cycki na Czacie ! :D
5. O Sebuchu nie wiem za wiele na hajd jest legenda na czacie chyba tez. Ale ostro wszscy po min jada, jak po łysej kobyle
Gdzie ?
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
1.Nie znam.
2. Agnieszka jest bardzo sympatyczną dziewczyną. Mimo, iż twierdzi, że bywa nieznośna, to ja myślę inaczej. Można z nią pożartować, ale nie wiem, czy można porozmawiać o bardzo poważnych i osobistych sprawach. Jeszcze nie próbowałem. Jeśli chodzi o wygląd, to raczej nie muszę mówić, że jest bardzo ładna. :)
3. -
4. Wcześniej więcej pisaliśmy. Teraz Fantastico Beatrycze jest zajęta chyba pracą za bardzo. Ogólnie fajna kobitka, żartobliwa, ale czasami przesadza! :D
5. Nie znam.
1. nie kojarzę , albo strasznie mgliście
2. jest hot nastka która sie bawi moimi uczuciami, sympatyczna i atrakcyjna dobrze jej w "ledżinasach"
3. lubi NBA i chyba Barcelonę - więcej nie wiem
4. nieodwracalne skutki jakie poczyniło THC z jej mózgiem, stacza ją z dnia na dzień na samo dno - pewnie wstapi do PiSu
5. nie znam
...Ignorance is bliss...
Jesteś niesamowicie treściwa Madziu
Bardzo trafne.
To nawet nie wiedziałam
Gdziekolwiek, najlepiej w bogatym, a zarazem drogim Wrocławiu.
W rozmowach na prv strasznie klnie!
Więc oszczędź sobie zdzierania paznokci i klawiatury. :)
Nie spodziewałam się, że masz aż tak rozległe informacje na mój temat. :)
Bicz plis...
Fantastyczna: Proszę w 3 zdaniach opisać:
1. Sandrę
2. Gaillard
3. LuznegoGoscia
4. Fantastyczną
5. Sebucha
1. Sory, ale brakuje mi słów na jej opisanie. Jedyne co mogę napisać, że ma zbyt gimbusiarskie zachowanie, obrażanie się i jaranie (pełna podnieta/kisiel) wszystkim co się da, chce się wszystkim przypodobac etc etc. Nie chce mi się więcej pisać.
2. Moderatorka czatu. Ogólnie nie jest zła, da się porozmawiać.
3. Hydeparkowiec, wkręca się w klimaty czata, podbija do Agnieszki. Miły facet, ogólnie.
4. TERMINATOR FORUM
5. Oooo sławna osobistość! Wszędzie! Nie znam zbyt dobrze więc więcej nie napiszę ;)