Fantastyczna
Fantastyczna
  24 maja 2012 (pierwszy post)

Siemandero.
Temat z dupy.

Niesamowite rzeczy dzieją się w 'Topce'.

Sandra jest królową forum Czat, moderatorka Agnieszka ulokowała się na drugiej pozycji. :szok: Jakby tego było mało na podium forum przeznaczonego dla "podludzi" stanął Hajdparkowiec Patryk. Jak żyć? Czy to normalne?

Proszę w 3 zdaniach opisać:
1. Sandrę
2. Gaillard
3. LuznegoGoscia
4. Fantastyczną
5. Sebucha

Nie róbcie lizania dupy. Szczerze i treściwie. :rotfl:

Pozdrawiam Luźnych. :)

PS.
Szukam współlokatora/ki. Chcę się wyprowadzić z domu. Ktoś chętny? :rotfl:

Felka
Felka
  26 maja 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: 1. Sandrę 2. Gaillard 3. LuznegoGoscia 4. Fantastyczną 5. Sebucha

nie znam ich :(
LuznyGosc
LuznyGosc
  26 maja 2012
Felka
Felka: nie znam ich :(

Pfffff.
LuznyGosc
LuznyGosc
  26 maja 2012
Sandra
Sandra: I tak poczułam się urażona

Urzeklo mnie to. :ziober2:
feeks
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
feeks
  26 maja 2012

Przestań Dorotko ! Dobrze by było ;DD

Laat je niet gek maken door mensen die je gek willen maken.. Het zijn idioten dus negeer ze. :)

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  27 maja 2012
Felka
Felka:

Ale kłamiesz :ziober2:

LuznyGosc
LuznyGosc: Urzeklo mnie to.

Moja historia CIę urzekła, powiedz to!

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

daenerys
daenerys
  27 maja 2012

1. Ciągle ją myliłam z Marylą. Nie rozmawiałyśmy zbyt wiele, ale dość sympatyczne stworzenie.
2. Mam zadanie poznać lepiej, na razie nie mam okazji, ale liczę, że się to wkrótce zmieni. Na razie wrażenie pozytywne, nawet nic nie mówię o podrywaniu mi Pure, ufam na razie. :rotfl:
3. Patrysia, imiennika bardzo lubię. Jedna z nielicznych osób płci męskiej, która jak dotąd nie wykazała się fałszem. Miły, choć czasem wkurza mnie jedną niegroźną rzeczą. :D Do tego ładnie rysuje. Szkoda by było, jakby ktoś się bawił jego uczuciami. :-P
4. Wariatka. Cóż więcej. :rotfl: Miłe, wesołe, nieco szalone stworzenie niosące jakiś czas nieco życia na forum. :D Kolejna podrywaczka MOJEJ (:ninja:) Ani. :ziober2:
5. Nie znam, tak poważnie. Ma dość hm.. 'orientalną' urodę, udzielał się na kulinarii i dawno temu myliłam go z tomkiemkolarzem przez damskie avy. Chyba taki nieinwazyjny człowieczek. ;-)

Sandra
Sandra
  27 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Ciągle ją myliłam z Marylą. Nie rozmawiałyśmy zbyt wiele, ale dość sympatyczne stworzenie.

Myliłaś mnie z Kamilą? :rotfl:
Nic nowego, przecież to moja Kobieta :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

LuznyGosc
LuznyGosc
  27 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Miły, choć czasem wkurza mnie jedną niegroźną rzeczą. :D

Wysylaniem avatarow? :rotfl:
Fantastyczna
Fantastyczna
  27 maja 2012
Felka
Felka: nie znam ich :(

Żal.

feeks
feeks: Przestań Dorotko ! Dobrze by było ;DD

Wiem... [*]

Konto usunięte
Konto usunięte: podrywaczka MOJEJ () Ani.

To ona mnie zaczepia... :fakju:
Marylka
Marylka
  27 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciągle ją myliłam z Marylą.

Patrycja. :rotfl:
Letal
Letal
  27 maja 2012
http://www.polishhearts.com/pl/TellMeFantastic
Beatka to Twój profilek :ziober2: . ?
Letal
Letal
  27 maja 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: 4. Fantastyczną

Beata to imię pochodzenia łacińskiego, od słowa beata (błogosławiona, szczęśliwa). Oznacza osobę, której się szczęści, dobrze wiedzie lub która jest bogata.
Charakterystyka imienia

Beata jest osobą poważną, troskliwą i szlachetną. Zajmuje się filantropią. Jest to dziedzina dla niej idealna, albowiem dzięki niej znajduje upływ jej energia życiowa, a wielki temperament spożytkowany zostaje dla dobra ogółu. Ceni sobie spokój, a w życiu kieruje się głównie uczuciem. Uwielbia przyrodę i podróże, w związku z czym często przebywa poza domem.
Odmiany i zdrobnieniaBeacia, Beatka, Becia, Biechna, Bieta, Beta, Betka
Imieniny8 marca, 6 września, 22 grudnia
PatronŚw. Beata - pochodziła z Afryki, gdzie poniosła męczeńską śmierć za wiarę.
Św. Beata - męczennica z Sens. Poniosła śmierć w Galii, wraz z kilkoma młodymi chrześcijaninami.
Kolor i liczba4
Formy obcojęzyczneBeata, Beate (ogólnie przyj. forma), Peata (fiń.), Beta (połud.-słow)
PowiedzonkaŻe kobietę zdobi szata, O tym każda wie Beata, A że straszna z niej przechera,Bardzo ładnie się rozbiera.
Najłatwiej spotkać pannę Beatę, gdy się gdzieś wygrzewa latem.

:rotfl:
Pure
Pure
  27 maja 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: 1. Sandrę 2. Gaillard 3. LuznegoGoscia 4. Fantastyczną 5. Sebucha

To ja mogę Gejcię, Luźnego i Fantastyczną, bo reszty nie znam :-D

Gejcia - bardzo fajna dziewczyna, miła, sympatyczna, śliczna... jakoś cieplej na sercu się robi, gdy pojawia się gdzieś na horyzoncie :-)
Luźny - pozytywny chłopak, bardzo miły, posiada kulturę w stosunku do kobiet. Podoba mi się jego poczucie humoru i mam wrażenie, że dobrze się dogadujemy ;-)
Fantastyczna - wesoła osóbka, "Krejzolka" z działu Hydepark :mrgreen:
LuznyGosc
LuznyGosc
  27 maja 2012
Pure
Pure: mam wrażenie, że dobrze się dogadujemy ;-)

Dobre masz wrazenie. :ziober2:
Sandra
Sandra
  27 maja 2012
Pure
Pure: Fantastyczna - wesoła osóbka, "Krejzolka" z działu Hydepark

Od niedawna nabija na Hyde, tak to pewnie bała się tam wchodzić :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.