Widze, ze rozpusta na forum. Nabijanko jak sie patrzy... Czyzby moderatorzy nie zagladali na to forum? :D taka samowolka? Jakis czas temu taki spam bylby nie do pomyslenia... a tu prosze :D czasy sie zmieniaja :D ale dobrze. lepsze nabijanko niz urodzinowe temaciki.
Pozdrawiam Leosia :* i wszystkie dziewice :D
lista tematów
[Czat] Nabijanko. strona 10 z 27
praksyda: no juz nie mam ,tak Sobie czytam na puszce
do zgarnięcia 10.000 gwarantowanych pendrive'ów
4 złote puszki o wartosci 50.000 zł
jakim cudem, drogie te puszki ahahah
Boję się Ciebie
A mnie?!
O kurde, cufem pewnie
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Wy mi powiedźcie lepiej co ta gimbazjalistka Adidasowa robi na dziale seks.Z hajda ją wygonili,stąd chyba też to poszła tam? xD
Konto usunięte: Wy mi powiedźcie lepiej co ta gimbazjalistka Adidasowa robi na dziale seks.Z hajda ją wygonili,stąd chyba też to poszła tam? xD
Na sexie siedzi?
Konto usunięte: zrobię z tego tematu mega gorący temat tylko jestem trochę napity i mnie trzepie .musze przetrzeźwieć trochę
Najpierw mnie całuj.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
A skąd wiesz, może wiele widziała w internecie. Skoro na żywo nie ma, musi się dowartościowywać, dajże jej spokój
:*
Mam pomachać już? czy potem?:D