Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Siemandero.

Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?

Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Pozdrawiam z Meksyku. :) :piwo:
Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: 2 ZWIĄZKI FOTKOWE

No, właśnie.
Z racji tego, że się prosiła... :rotfl:
Sandra lubi podróże małe i duże, najdalej była w Chorzowie, dalej się nie wypuszcza, bo komina od domu nie widać, więc zaczyna być niebezpiecznie. Zbiera znaczki, kolekcjonuje zakrętki od kawy Czibo. W wolnych chwilach jeździ samochodem na rowerze, pracuje jako woźna w poprawczaku. Ma zajebiste cycki, co wiąże się ze sporym zainteresowaniem nią przez płeć przeciwną. Głównie są to wychowankowie zakładu karnego, w którym pracuje. Wesoła, sympatyczna dziewczyna. Czasami ciska głupotą na prawo i lewo, ale nikt nie jest idealny.
Tak na poważnie to myślę, że ma dobre serce, które potrafi okazać. ;P
PS. Myśli, że jest fajniejsza ode mnie, a wcale nie jest. :*
Pozdrawiam wszystkich moich fanów. :D!
Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012
praksyda
praksyda: patrzcie,mieliśmy podobny temat juz

Dlatego napisałam:

Fantastyczna
Fantastyczna: Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

:)
feeks
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
feeks
  18 kwietnia 2012

Beata lubi boczek ;)

Laat je niet gek maken door mensen die je gek willen maken.. Het zijn idioten dus negeer ze. :)

gaillard
gaillard
  18 kwietnia 2012
feeks
feeks:

Zielona.. mam przeboje z nią już od dłuższego czasu. Nie lubi mnie i nazywa garfildem :rotfl: Zawsze kiedy widzi mnie na czacie zaczyna zaczepiać. Nie wiem jaka jest, bo nigdy nie doszło do normalnej rozmowy :P
Abaddon
Abaddon
  18 kwietnia 2012

@gaillard:
Lubowałem się w pisaniu z nią po pijaku. Tolerancyjna póki się jej nie depnie na ogonek :tak: Była tą pierwszą która mi napisała...a nie napiszę,chyba pamięta o co cho :D
Od kiedy ja poznałem,mówię na nią żyleta. Pewnie nie jestem tej nazwy prekursorem,nie mniej podobuje się mnje ta nazwa i tyle!

feeks
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
feeks
  18 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Zawsze kiedy widzi mnie na czacie zaczyna zaczepiać.

masz przedawnione żale :głaszcze: ;)

Abaddon
Abaddon:

nie znam gościa ;) ale ludzie mówią, ze ma fisia ;D

Laat je niet gek maken door mensen die je gek willen maken.. Het zijn idioten dus negeer ze. :)

Spontaniiczny
Spontaniiczny
  18 kwietnia 2012
feeks
feeks: nie znam gościa ;) ale ludzie mówią, ze ma fisia ;D

to chyba o mnie hahahahah :DDD
Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Spontaniiczny

Łukaszek :zakochany:
Model. Panny zdejmują majtki przez głowę na jego widok, gdyby rozstawił się w całej swej cudnej osobie na wrocławskim rynku, niewiasty wrzucałyby mu drobniaki do cylindra od tak - za to, że ładni wygląda. Może dużo wypić, lubi cycki (ale to chyba normalne), jest dżentelmenem mimo wszystko. Raz zdarzyło mu się przysnąć na moim ramieniu o 6.00 rano na przystanku xD
PS. Pamiętam o tej paczce fajek, którą mi lecisz Niedźwiadku. :*
Spontaniiczny
Spontaniiczny
  18 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: PS. Pamiętam o tej paczce fajek

Zdecydowanie to są pomówienia co do mojej osoby bo to TY mi wisisz paczke i mi ja oddasz ! :D a co do 6 rano to juz lekko spiący byłem i nie mogłem Ci zostawić taka sam sierotke w dużym miescie bo by sie zgubiła :D a wszystko inne jest prawda :D Spontan Góra ! yeah :D
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  18 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Spontaniiczny

Hmm nie znam, tylko z widzenia na czacie... ale chyba zacny mężczyzna :mrgreen:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Abaddon
Abaddon
  18 kwietnia 2012

@Szpila:
Próbowała mi szpilę wbić! Nie dałem się... :> Po czasie wyciągnąłem do niej palca,nie dłoń. Nie zechciała tego palca,bojąc się że jak za niego chwyci, to pierdnę ;) Dała swoją dłoń, przyjąłem ją..Od tamtej pory..nie mam kontaktu żadnego :lol:
Serdecznie ją pozdrawiam,do siebie nie zrażam ;P

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  18 kwietnia 2012
Abaddon
Abaddon: Próbowała mi szpilę wbić!

Kiedy ?! Miła byłam :mrgreen:

Abaddon
Abaddon: Serdecznie ją pozdrawiam

Tez serdecznie pozdrawiam .

@Abaddon:
Myslałam ze mnie nie lubi...( okazało się inaczej), pofisofany trochę, nawet miły. Az tak dogłębnie go nie znam ale nie jest zły :D

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

leserxD
leserxD
  18 kwietnia 2012
Szpila
Szpila:

Lubi odbierac porody od krow. Lubi takze zapladniac krowy :D
Abaddon
Abaddon
  18 kwietnia 2012
Szpila
Szpila: Kiedy ?

Nie pamiętam takich szczegółów,musiało to być dosyć dawno w takim razie :P Inaczej na czaciQ bym o to Ciebie nie pytał :D

Szpila
Szpila: Miła byłam

Nie,nie byłaś,nadal nią jesteś o ma miła :)

Szpila
Szpila: Az tak dogłębnie go nie znam

Sugerujesz coś? :swir:
gaillard
gaillard
  18 kwietnia 2012
leserxD
leserxD:

Placek, który myśli, że jest przystojny. Niestety mija się to z prawdą :D Wiecznie zadowolony z życia (co by się nie działo) Pozytywny cham i prostak :ziober2:

Abaddon
Abaddon:

Wywalił mnie kiedyś ze znajomych, ponieważ jego screena skasowały FP i pomyślał, że to ja go podrzuciłam do moderacji :) Z tego co zapamiętałam jest miłym lecz pochopnie działającym człowiekiem. Lubi prawić komplementy kobietom. Zdarza mu się bezpośrednio kokietować płeć piękną w komentarzach :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.