Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 70 z 73
Jeszcze nie póki pisać możemy
...wiem, wiem. Wielbić, całować, wnerwiać, składać pokłony i inne pierdoły xD
... się zakochał? Coś chciał? ;) Oj tam, luźne pisanie tylko to jest ku Adze :)
100 pro podbijam to ;P
@gaillard und @ LuznyGosc. Cześć luźnym rozmówcom, nie cześć :>
Tak, przed spaniem rypaniec już nastawił się na odpowiednie "obroty" :D Wyspany, wyspany, słońce oślepiające zbudziło mnie. Czyżby znak by wybyć z domu?
Abaddon: Tak, przed spaniem rypaniec już nastawił się na odpowiednie "obroty" :D Wyspany, wyspany, słońce oślepiające zbudziło mnie. Czyżby znak by wybyć z domu?
No to git. Mnie obudził ptak, który wpierniczył się do mieszkania przez uchylone okno. Później o szybę zapieprzył i leżał na parapecie, nie chcąc odlecieć. Pogoda jest śliczna. W sam raz, żeby nabrać pigmentów na plaży. :)
Konto usunięte: No to git. Mnie obudził ptak, który wpierniczył się do mieszkania przez uchylone okno. Później o szybę zapieprzył i leżał na parapecie, nie chcąc odlecieć. Pogoda jest śliczna. W sam raz, żeby nabrać pigmentów na plaży.
Podróba mi odpowiada ;)
Ptak, co to było że się Ciebie nie wystraszyło? xD Nie, nie, ja słońca unikam jak poparzony, na czerwień mnie zawsze łapie cholerstwo :/ Przez to jak rak wyglądam często ;P
Abaddon: Podróba mi odpowiada ;)
Ptak, co to było że się Ciebie nie wystraszyło? xD Nie, nie, ja słońca unikam jak poparzony, na czerwień mnie zawsze łapie cholerstwo :/ Przez to jak rak wyglądam często ;P
A tam podróba. Aga nie chciała zostać LuźnąGościówą, to ja zostałem Gaillardem.
No ptak. Popatrz:
No to musisz się kakaowym masłem smarować. Mówiłem Ci już to chyba. :>
Nie wiem czy dobrze widziałem, wygląda to coś skrzydlate na jaskółkę.
Nie, nie mi, komuś innemu musiałeś to powiadać ;P
Zawsze u niej ceniłem ten indywidualizm