Fantastyczna
Fantastyczna
  14 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Siema! :piwo:
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. :rotfl: Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań. :ziober2:

1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?

Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie. :palma_nobg:

Abaddon
Abaddon
  22 maja 2012
gaillard
gaillard: Temat już zakończony

Jeszcze nie póki pisać możemy :jezyk2:

gaillard
gaillard: Możecie mnie

...wiem, wiem. Wielbić, całować, wnerwiać, składać pokłony i inne pierdoły xD

gaillard
gaillard: Piszesz tak jakbyś

... się zakochał? Coś chciał? ;) Oj tam, luźne pisanie tylko to jest ku Adze :)

LuznyGosc
LuznyGosc: Obgadywanie byłoby, gdybyś nie miała wglądu do tej rozmowy.

100 pro podbijam to ;P

@gaillard und @ LuznyGosc. Cześć luźnym rozmówcom, nie cześć :>
LuznyGosc
LuznyGosc
  22 maja 2012
Abaddon
Abaddon:

Siema. Wyspał się? Net hula już dobrze?
Abaddon
Abaddon
  22 maja 2012

Tak, przed spaniem rypaniec już nastawił się na odpowiednie "obroty" :D Wyspany, wyspany, słońce oślepiające zbudziło mnie. Czyżby znak by wybyć z domu? :woot:

qaiIIard
qaiIIard
  22 maja 2012
Abaddon
Abaddon: Tak, przed spaniem rypaniec już nastawił się na odpowiednie "obroty" :D Wyspany, wyspany, słońce oślepiające zbudziło mnie. Czyżby znak by wybyć z domu?

No to git. Mnie obudził ptak, który wpierniczył się do mieszkania przez uchylone okno. Później o szybę zapieprzył i leżał na parapecie, nie chcąc odlecieć. Pogoda jest śliczna. W sam raz, żeby nabrać pigmentów na plaży. :)
Abaddon
Abaddon
  22 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to git. Mnie obudził ptak, który wpierniczył się do mieszkania przez uchylone okno. Później o szybę zapieprzył i leżał na parapecie, nie chcąc odlecieć. Pogoda jest śliczna. W sam raz, żeby nabrać pigmentów na plaży.

:wtf: Podróba mi odpowiada ;)
Ptak, co to było że się Ciebie nie wystraszyło? xD Nie, nie, ja słońca unikam jak poparzony, na czerwień mnie zawsze łapie cholerstwo :/ Przez to jak rak wyglądam często ;P
LuznyGosc
LuznyGosc
  22 maja 2012
Abaddon
Abaddon: Podróba mi odpowiada ;) Ptak, co to było że się Ciebie nie wystraszyło? xD Nie, nie, ja słońca unikam jak poparzony, na czerwień mnie zawsze łapie cholerstwo :/ Przez to jak rak wyglądam często ;P

A tam podróba. Aga nie chciała zostać LuźnąGościówą, to ja zostałem Gaillardem. :ziober2:
No ptak. Popatrz:

No to musisz się kakaowym masłem smarować. Mówiłem Ci już to chyba. :>
Abaddon
Abaddon
  22 maja 2012

Nie wiem czy dobrze widziałem, wygląda to coś skrzydlate na jaskółkę.

LuznyGosc
LuznyGosc: No to musisz się kakaowym masłem smarować. Mówiłem Ci już to chyba.

Nie, nie mi, komuś innemu musiałeś to powiadać ;P

LuznyGosc
LuznyGosc: Aga nie chciała zostać LuźnąGościówą, to ja zostałem Gaillardem.

Zawsze u niej ceniłem ten indywidualizm :tak:
LuznyGosc
LuznyGosc
  22 maja 2012
Abaddon
Abaddon: Nie wiem czy dobrze widziałem, wygląda to coś skrzydlate na jaskółkę.

Nie wiem. Nie znam się na ptakach najlepiej.

Abaddon
Abaddon: Zawsze u niej ceniłem ten indywidualizm

To jedna z jej pozytywnych cech. :)
Abaddon
Abaddon
  22 maja 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie znam się na ptakach najlepiej.

Ze mnie też marny ornitolog jest :P

LuznyGosc
LuznyGosc: To jedna z jej pozytywnych cech.

To ona takie ma? Uważałem że same posiada złe ;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  22 maja 2012
Abaddon
Abaddon: Ze mnie też marny ornitolog jest :P

No ale w sumie wygląda jak jaskółka. :tak:

Abaddon
Abaddon: To ona takie ma? Uważałem że same posiada złe ;)

Ta, jasne. :rotfl:
Abaddon
Abaddon
  22 maja 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: No ale w sumie wygląda jak jaskółka.

Stąd te moje pierwsze skojarzenie :)

LuznyGosc
LuznyGosc: Ta, jasne.

Jasne to te dobre cechy, ona posiada też te ciemne, czyli złe :P
Chyba że mowa jest o...piwie ;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  22 maja 2012
Abaddon
Abaddon: Jasne to te dobre cechy, ona posiada też te ciemne, czyli złe :P Chyba że mowa jest o...piwie ;)

Każdy ma dobre i złe cechy. Jak na razie te ciemne jeszcze pozostają w cieniu. :ziober2:
Abaddon
Abaddon
  22 maja 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Każdy ma dobre i złe cechy. Jak na razie te ciemne jeszcze pozostają w cieniu.

Najśmieszniejsze jest to że niektóre złe cechy np moje,mogą być spostrzegane jako dobre i odwrotnie xD To mnie zawsze fascynowało, co człek to inne ma spojrzenie na dobro or zUo :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  22 maja 2012
Abaddon
Abaddon: Najśmieszniejsze jest to że niektóre złe cechy np moje,mogą być spostrzegane jako dobre i odwrotnie xD To mnie zawsze fascynowało, co człek to inne ma spojrzenie na dobro or zUo :)

A jakie swoje cechy uważasz za złe? :)
Abaddon
Abaddon
  22 maja 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: A jakie swoje cechy uważasz za złe?

Ojej,sporo tego jest. Problem w tym że mi z nimi jest dobrze..więc nie mam złych cech jakichkolwiek :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.