Fantastyczna
Fantastyczna
  14 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Siema! :piwo:
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. :rotfl: Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań. :ziober2:

1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?

Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie. :palma_nobg:

LuznyGosc
LuznyGosc
  16 kwietnia 2012

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Fantastyczna
Fantastyczna
  16 kwietnia 2012

Bardzo smieszne. :[

LuznyGosc
LuznyGosc
  16 kwietnia 2012

To drugie zdanie! :ziober2:

Fantastyczna
Fantastyczna
  16 kwietnia 2012

Ono i tak nie przebije PW od tomkakolarza - To w takim razie jeszcze mało wiesz :P a pokażesz mi swój biust ? ?

LuznyGosc
LuznyGosc
  16 kwietnia 2012

Bajerant. :rotfl:

Fantastyczna
Fantastyczna
  16 kwietnia 2012

Bardzo romantyczny... :rotfl:
Jeśli po takich "podchodach" jakaś mu pokazała cycki to ja nie wnikam co to za idiotka. :rotfl:

LuznyGosc
LuznyGosc
  16 kwietnia 2012

Wcale bym się nie zdziwił. :ziober2:

Fantastyczna
Fantastyczna
  16 kwietnia 2012

Jak mnie proszą o jakieś zdjęcia, zawsze proszę o 5 SENSOWNYCH argumentów dlaczego. Nikt jeszcze nie zdołał podać. :rotfl: Niezawodny sposób xD

LuznyGosc
LuznyGosc
  16 kwietnia 2012

Ja bym pewnie podał i co wtedy? :ziober2:

Fantastyczna
Fantastyczna
  16 kwietnia 2012

Nie ma 5 sensownych powodów, dla jakich powinnam wysłac nagie zdjęcia. :ziober2:

LuznyGosc
LuznyGosc
  16 kwietnia 2012

Dla jakich powinnaś nie, ale dla jakich mogłabyś tak. :ziober2:

Fantastyczna
Fantastyczna
  16 kwietnia 2012

Nie sądzę. :ziober2:

LuznyGosc
LuznyGosc
  16 kwietnia 2012

Nie będę Ci udowadniał. :ziober2: Jakby co, to podam te powody tomkowikolarzowi.

Fantastyczna
Fantastyczna
  16 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie będę Ci udowadniał. Jakby co, to podam te powody tomkowikolarzowi.

AHAHAHAHAHAHA
Ale ja go nie prosiłam o te argumenty.
Napisałam - Nie, bo nie.
LuznyGosc
LuznyGosc
  16 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: AHAHAHAHAHAHA Ale ja go nie prosiłam o te argumenty. Napisałam - Nie, bo nie.

Zasmutał? :(
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.