NightRiders87
NightRiders87
  3 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Czy nie uważacie że kolor czatu jest za bardzo śłitaśny i pedalski??? :nie:

desperatka87
desperatka87
  4 kwietnia 2012
Tomus
Tomus: Jest takie powiedzenie "Informatyk to leń" wiem, gdyż sam to studiowałem. I jestem pewny, że programistom nie chciałoby się zmieniać czegoś co tak dobrze funkcjonuje : )

Nic nie ma za darmo. A czasami produkt trzeba odswiezac badz opakowywac w cos nowego.
Tomus
Tomus
  4 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A czasami produkt trzeba odswiezac

Podaj choć 2 dobre argumenty : )
Fantastyczna
Fantastyczna
  4 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Kim jesteś dziewojo?

Serduszka są okej.
Damjan
Damjan
  4 kwietnia 2012

Przyzwyczailem sie do tego już.

SentiMenti
SentiMenti
  4 kwietnia 2012
Kolorystyka jest odpowiednia :)
Grzeqorz
Grzeqorz
  5 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic nie ma za darmo.

I tu się mylisz, ... Poza tym jak już wspomniałem jeśli ktoś ma ochotę porozmawiać z ludźmi to i tak to zrobi bez względu na to czy kolor okienka będzie różowy,niebieski czy sraczkowaty .
Konto usunięte
Konto usunięte: A czasami produkt trzeba odswiezac badz opakowywac w cos nowego..

Dobry produkt i marka nie potrzebuje odświeżania , tylko ten który się nie sprzedaje.
Adidasowa
Adidasowa
  5 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba po to porusza sie jakas kwestie zeby o niej podyskutowac? A nie odpowiedziec w stylu "Ci nie pasi to spadaj"

Tu nie ma o czym dyskutować. "FLIRT" się sam kojarzy z kolorami typu czerwony, różowy, malinowy... Więc nie widzę żadnego sensu w zmianach. Nie opdpowiada wam kolor to idźcie sobie na czaty na onecie, czaterii, etc.
MIESZKAMwPolsceB
MIESZKAMwPolsceB
  5 kwietnia 2012

najbardziej pedalscy i słitaśni to sa ludzie którzy tam wchodzą i robią z siebie idiotów.

Adidasowa
Adidasowa
  5 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: najbardziej pedalscy i słitaśni to sa ludzie którzy tam wchodzą i robią z siebie idiotów.

podbijam stopro.
Niereformowalny
Niereformowalny
  6 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: najbardziej pedalscy i słitaśni to sa ludzie którzy tam wchodzą i robią z siebie idiotów.

Ja tam wchodzę tylko i wyłącznie dla znajomych więc swój ból zachowaj dla siebie;-)

Konto usunięte
Konto usunięte: podbijam stopro.

powiedziała fanka różowych kucyków
FIONKA282
FIONKA282
  7 kwietnia 2012

[quote=Niereformowalny]MIESZKAMwPolsceB:najbardziej pedalscy i słitaśni to sa ludzie którzy tam wchodzą i robią z siebie idiotów.
Ja tam wchodzę tylko i wyłącznie dla znajomych więc swój ból zachowaj dla siebie;-)

dokladnie

Adidasowa
Adidasowa
  7 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiedziała fanka różowych kucyków

Na avatarze na forum miałam fioletowego i żółtego. Różowego miała marta więc odbij ;)
Adidasowa
Adidasowa
  7 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na avatarze na forum miałam fioletowego i żółtego.

A po pierwsze primo NIGDY nie ogladałam tej bajki. Co Ty człowieku wiesz

"Weź ty i ty, chodź zabroń mi
Zaknebluj ryj, przyłóż do głowy klamę
Każ spisać testament, w pacierzu skończ amen"
"Zabij lub zamknij ryj, zmień uja na cipkę
Głowę na uja i alleluja" :nutki:
Dee
Dee
  7 kwietnia 2012

i jak zwykle off top bo po co trzymac sie tematu :ziew:

kolor jest ok ;] to nie kolor buduje atosfere tylko ludzie ;]
autor tematu udziela sie na kazdym dziale z "zajebistymi" pomyslami, ciekawe o co walczy :)))

NightRiders87
NightRiders87
  7 kwietnia 2012
Dee
Dee: autor tematu udziela sie na kazdym dziale z "zajebistymi" pomyslami, ciekawe o co walczy :)))

heheh nie powiem ;D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.