Edytaaa87
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
Edytaaa87
  1 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Kochani!
Z początkiem nowego miesiąca, to jest od dzisiaj
przez tydzień prowadzimy otwarty nabór na stanowisko
moderator regionalny pokoju główny.

Swoje kandydatury z odpowiednim uzasadnieniem składajcie w tym temacie.
DmuchajWPuzoon
DmuchajWPuzoon
  1 kwietnia 2012

a wytłumaczcie mi . moderator pokoju główny to tylko tam ma uprawnienia ? na regionalne nie ?

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 45
tomas
  1 kwietnia 2012

I nie pisać żadnych skarg do Eli. Zdjałem Ja ze stanowiska Administratora czata...żeby nie było niespodzianek ;) Xyz i Czarnaa sa na chwilę obecna zawieszeni...wszystkie ich obowiazki przejmuje Edyta. Pozdro. :)

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 19
Best
  1 kwietnia 2012

Najlepiej trafić na 18+ lub 25+ ;p no ale pożyjemy zobaczymy co się trafi to się trafi jeżeli wogóle się przejdzie selekcje ;p i moim zdaniem "DmuchajWPuzoon" nie każdy by się sprawdził w tej roli... sam zreszta wiesz co sie dzieje na czatach i forach a o słownictwie i prezencji już nawet nie ma co wspominać ;p

DmuchajWPuzoon
DmuchajWPuzoon
  1 kwietnia 2012

wiem co jest na czatach ; ) miałem Admina na onecie przez 5 lat a przesiedziałem tam 6 ; ) ale zrezygnowałem z onetu tu no jest gorzej to fakt swoje też mam za uszami ale ja jednak chciałbym się sprawdzić bez owijania a do danej opcji trzeba się dostosować ; )

vip26
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 28
vip26
  1 kwietnia 2012

no i jak mam tu siebie zglosic?? :/

NoCulture
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 14
NoCulture
  1 kwietnia 2012

MR pokoju "Główny" będzie miał uprawnienia tylko na ten pokój. Jeżeli sprawdzi się tam, albo dostanie MR na wszystkie pokoje, albo zostanie przeniesiony na jakiś Flirt.

DmuchajWPuzoon
wpis jest ukryty
Szajba85
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Szajba85
  1 kwietnia 2012
Edytaaa87
Edytaaa87: w

Hej chciał bym zostać modem bo na czacie jest za duże chamstwo i czas z nim coś z nim zrobić
DmuchajWPuzoon
DmuchajWPuzoon
  1 kwietnia 2012

hahahaah co to :D

DmuchajWPuzoon
DmuchajWPuzoon
  1 kwietnia 2012

usunięto mojego postaaa ooo wy :D rozgryzłem was ;>:P

BennyRoockstar
BennyRoockstar
  1 kwietnia 2012

haha stek mi się wydaje , że cos tu nie tak :D

Szajba85
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Szajba85
  1 kwietnia 2012

Hej chce zostać MOD bo coś trzeba zrobić z czat bo co się tam pisze to każdy wie.A po za ty chciał bym się sprawdzi jako Mod

Cooperss
Cooperss
  1 kwietnia 2012

Cyt: BestAssInCity. ,,dość czesto zgłaszam jakiekolwiek naruszenia regulaminu". Czyli po prostu gościu malinowy bawisz się w internetową konfiturę. Jak tak patrze na Was jak się błaźnicie, żeby dostać choć na chwilę (moda) to się rzygać chce. Choć troszeczkę władzy by Wam się przydało na głupkowatym czacie. Szukacie dowartościowania? Żałośni ludzie. Większość modów to kpina, fotka.team. Powinna odpowiednio dobierać ludzi, którzy składają kandydaturę, bo później tym internetowym ,,pajacom" woda sodowa uderza do głowy;)

BennyRoockstar
BennyRoockstar
  1 kwietnia 2012

każdy dobrze wie co się na czacie dzieje ;] ile osób wchodzi którzy robią syf na czacie..

DmuchajWPuzoon
DmuchajWPuzoon
  1 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak tak patrze na Was jak się błaźnicie, żeby dostać choć na chwilę (moda) to się rzygać chce. Choć troszeczkę władzy by Wam się przydało na głupkowatym czacie.

na onecie ja siedziałem i sami od siebie dali mi admina abym nie syfił itp i się tego trzymałem... ; ) więc czasem przyznana funkcja daję do myślenia ; ) a po za tym nie chce mi się wierzyć że wszyscy co tu składają prośbę o Moderatora nie łamali regulaminu , nie spinali się itp ; ) ciężko w takie coś uwierzyć...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.