PanOnJestZly
PanOnJestZly
  22 grudnia 2017 (pierwszy post)

kiedy zostanie rozpatrzona moja prosba o zdjecie perm banana kamerki prosze o odpowiedz ???????????????

PanOnJestZly
PanOnJestZly
  22 grudnia 2017

czekam rok czasu a moderatorzy globalni nie odpisuja na moje pytania moze ktos sie za ich prace wezmie ?

Sarna
Sarna
  22 grudnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: o odpowiedz

mając 34 lata dostajesz perm bana to sie nie dziwie ze moderatorzy przestali Cię traktować poważnie, facet dorośnij żeby na serwisie dla nastolatków i onanistów dostawac permy? WSTYD!
PiccoIo
PiccoIo
  22 grudnia 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedy zostanie rozpatrzona moja prosba o zdjecie perm banana kamerki prosze o odpowiedz ???????????????
Napisz jeszcze raz tej sprawie do pana szefa moderacji kamerkowej:
https://fotka.com/profil/woland
powiAdam84r
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 7
powiAdam84r
  23 grudnia 2017

haha dobrze Ci tak kokiruchasroki hahahaha , powinni dawać takie blokady na możliwość zakładania nowych kont.

natula17
natula17
  23 grudnia 2017

Dlaczego dostałam bana na kam skąd ja miałam wiedzieć że nie można prowadzić telewizji na kamerce przepraszam was

powiAdam84r
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 7
powiAdam84r
  30 grudnia 2017

Nie mozna uwidaczniac w transmisji włączonego telewizora ? Ile takich transmisji widziałem i nic nie było. Co za laik moderator cos takiego wziął pod uwage? Widocznie szukał pretekstu. Typowe

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.