Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 719
woland
  26 stycznia 2017 (pierwszy post)
Witajcie, serwis zmienił dziś player'a na kamerkach. , gdyby coś komuś nie działało, pojawiały się błędy - odtwarzanie, wypraszanie niechcianych osób itd. prosimy zgłaszać uwagi w tym temacie.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
andrzej221
andrzej221
  28 stycznia 2017
U mnie w przeglądarce Chrome kamerki działają. Natomiast w przeglądarce Firefox, Opera, Slimjet (wszystko najnowsze wersje) kamerki przestały działać wraz z pojawieniem się nowego playera.
Skoro nowy player przysparza tylu problemów, to dlaczego nie wrócić do poprzedniego, a nowy na spokojnie poprawić i przetestować pod innym adresem?
andrzej221
andrzej221
  28 stycznia 2017
Dla tych użytkowników, którzy szukają doraźnego rozwiązania problemu z kamerkami.
Można pobrać przeglądarkę Chrome w wersji portable z poniższego adresu (dla systemu Win XP proszę pobrać wersję 49.0.2623.75):
http://www.slimjet.com/chrome/google-chrome-old-version.php
Pozdrawiam,
PojawiamSieIznikam
PojawiamSieIznikam
  28 stycznia 2017
Mi w przeglądarce Chrome co jakiś czas pisze "ładowanie...."
majron4
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 0
majron4
  28 stycznia 2017
proszę proszę proszę proszę proszę naprawić fotka pl
andrzej221
andrzej221
  28 stycznia 2017
Rzeczywiście w przeglądarce Chrome nowy player działa, ale często się zacina. Pojawia się kułeczko „Ładowanie” i po nim obraz się zatrzymuje. Dopiero wciśnięcie przycisku „Stop”, a następnie „Play” uruchamia ponownie obraz.
MisterKamil
MisterKamil
  28 stycznia 2017
ale i tak to nic nie daje bo no stop sie zawiesza lub zacina zrobicie tak a było dobrze i zeby sie nie zasiniało wcześniej nic nie robilisie i sie nie poprawiło zrobiliście tego playera i sie wszystko psuje mówiłem o dobrej jakości to wy z tym poleremy wymyliście mowie jeszcze raz naprwde to sie nie da wchodzić na kmerki i jeszcze raz jakoś jakoś jakoś dobrą pozdrawiam
majron4
majron4
  28 stycznia 2017
oni nic nie robią z tą kamerą cały czas blokuje obrazem i dzwiek pozrawiam fotkie pl
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 719
woland
  29 stycznia 2017
Prosimy o odrobinę wyrozumiałości - player jest na html5 a nie na flashu/ Przy okazji podam jakie przeglądarki są kompatybilne:

Obsługiwane przeglądarki:
Google Chrome w wersji 37 (lub nowszej) w systemie Windows 7 lub nowszym oraz w systemie Mac OS X 10.9 lub nowszym (Snow Leopard)
Internet Explorer 11 (lub nowszy) w systemie Windows 8.1 (lub nowszym)
Microsoft Edge w systemie Windows 10
Mozilla Firefox w wersji 47 (lub nowszej) w systemie Windows Vista (lub nowszym) oraz w systemie Mac OS X 10.7 (lub nowszym)
Obsługiwane są stabilne, oficjalne wersje stworzone przez firmę Mozilla. Kompilacje niepowiązane z przeglądarką Mozilla nie są obsługiwane.
Opera w wersji 33 (lub nowszej) w systemie Windows Vista z dodatkiem Service Pack 2 (lub nowszym) oraz w systemie Mac OS X 10.9 (lub nowszym)
Safari w systemie Mac OS X 10.10 lub nowszym (Yosemite)
Obsługiwana na wszystkich modelach z 2012 roku i późniejszych oraz na wybranych modelach z 2011 roku
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
BardzoNiesmialy
BardzoNiesmialy
  29 stycznia 2017
Ale przeciez poprzednik w postaci JWplayera tez byl oparty na html5....
marturdrow
marturdrow
  29 stycznia 2017
Witam mam problem z kamerkami taki , że nie chcą mi się włączać żadne transmisje mam po prostu czarny ekran.Zwyczajnie jak sam transmituje nie ma z niczym problemu moja transmisja jest normalnie wyświetlana proszę o racjonalną odpowiedź pozdrawiam.
IREK777
IREK777
  29 stycznia 2017
sex
IREK777
IREK777
  29 stycznia 2017
Oraz
PojawiamSieIznikam
PojawiamSieIznikam
  29 stycznia 2017
Chciałem jeszcze napisać, że oglądam, oglądam na Chrrome, bo na innych przeglądarkach nie mogę i nagle wyskakuje mi błąd
mirekhodyma
mirekhodyma
  29 stycznia 2017
to chora fotka pl jest dalej nie cała nic chora fotka hahaha
mirekhodyma
mirekhodyma
  29 stycznia 2017
oni nic z tym nie robiom dalej się zacina obraz i dzwek chyba nie robom to pozrawam fotkie pl
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.