EmptyIsFull
EmptyIsFull
  3 czerwca 2016 (pierwszy post)

Witam, wystepuja problemy z podwyzszona jakoscia dzwieku, na normalnej nie da sie nic sluchac robic itd, jak byla jedna jakosc dla wszystkih to nie bylo zadnych problemow, moze warto wrocic do ustawien jednakowych dla wszystkich z normalna jakoscia dzwieku ?

zrobilem wszystko co sie dalo, najpierw instalacja na nowo wszystkiego, wyczysczenie rejestrow, zabawa z combofixem, i nic, zrobienie formata, i nic, wina lezy po stronie serwerow z fotki, a to ze niektorym dziala to wyjatek, ze przez przypadek udalo sie to ogarnac,

zrobilem wszystko tak jak ludzie tutaj pisali i nie dziala, wiec prosze o fachowa odpowiedz kogos komu dziala, badz kogos z programistow fotki,

http://fotka.com/forum/kamerki/9723,Tragiczna_jakosc_dzw

DjDaaLi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
DjDaaLi
  6 czerwca 2016

hej mam ten sam problem mocne lacze internetowe i dupa blada mi tez sie wydaje ze wina lezy po stronie fotki

pozdro

DrumAndBassLive
DrumAndBassLive
  17 czerwca 2016

a kodeki aktualizowaliście? ten link ktory podales z postem do gory to akurat mój i mi udało sie rozwiązać problem po przez aktualizacje kodeków

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.