Rozpisywac sie nie bede bo nie ma za bardzo nad czym... Krotki post ze wzgledu na krotki problem
Nie rytuja was transmisje trzepakow? Przegladacie sobie glowna kamerek, patrzycie, jakas purchaweczka na miniaturce, wchodzicie na transmisje i... W sumie nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.Serio ? Ludzie nie maja wstydu. Pokazuja sie jakby nie patrzyl publicznie z osprzetowaniem uchodzacym w krajach azjatyckich za kalectwo... "Mezczyzni" bojcie sie Boga! Nie zdziwie sie jesli w publicznych toaletach zamiast z pisuarow korzystaja z kabin i to tylko na siedzaco zeby przypadkiem nie popatrzec na "ptaszka" ( koliberka?) i nie wybuchnac smiechem z samego siebie. Jesli juz macie zamiar sobie trezpac, upewnijcie sie ze macie co! Nie dziwie sie ze MOD'y banuja takich. Chronia przed posmiewiskiem :D
Dziekuje za uwage
Milego trzepania i trzepania trzepiacych
P.S. Zadamy wiekszych penisow!
lista tematów
[Kamerki] Niewielki problem
Foczka: Przegladacie sobie glowna kamerek, patrzycie, jakas purchaweczka na miniaturce, wchodzicie na transmisje i... W sumie nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.Serio ?
A wyobraź sobie, że ktoś ci wysyła takiego screena i pisze "zbanuj bo się trzepie" a ty tam widzisz jedynie rękę... i ten dylemat, banować za penisa, którego nie ma?
[quote=Shaitan]
Jak moge jak nie moge ? Pokaz psioche swoja :D To ja ci pokaze moje cycki :D ( nie chce Twoich cyckow bo w przeciwienstwie do mnie je masz )
Baj de łej... Proponuje wprowadzenie dlugosci bana wprost proporcjonalnego do dlugosci penisa... ( za w/w domniemanie blokada konta )