facet40
facet40
  1 listopada 2014 (pierwszy post)

chcialem zglosic ze wiekszosc mededatorow jest slepa bo obnazanie nazywa sie pokazywanie narzadow plciowych a nie tak jak w mojej sytuacji golej klatki co dostalem ponownie blokade i radze jak najszybciej odblokowac bo to wy lamiecie regulamin a dalej wiem co z tym zrobie

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  1 listopada 2014
facet40
facet40: j wiem co z tym zrobie

Przeczytasz dokładniej regulamin? Ten: http://www.fotka.pl/forum/kamerki/8679,NETYKIETA_FAQ_KAMERK :P.

facet40
facet40: w mojej sytuacji golej klatki

"...5. Obnażanie się przed kamerką i pokazywanie/dotykanie intymnych części ciała "krocze, piersi etc.", akty seksualne, masturbacja - (ban), kierowanie kamery na krocze, obnażony tors, dekolt (bez widocznej twarzy) - (kick - nagminnie ban)..."

Dalsze/ewentualne pytania możesz skierować na pw do któregoś z MG Kamerek: Woland lub ToTylkoJaSzaraQ.
Babycow94
Babycow94
  1 listopada 2014

i dobrze, laski pokazuja stanik i wylatuja, to gosci z klatami rowniez powinn sie banowac ;)

facet40
facet40
  2 listopada 2014

przeczytajcie co oznacza slowo OBNAZANIE bo jak widze to duzo tu osob skonczylo szkole za kase a w glowie pustka i nic wiecej daleko jestescie za murzynami w prowadzeniu portali spolecznosciowych a i tez nie chce widziec waszych propozycji gwiazdeczek itp i branie za to kase mnie taki profil wystarczy mam tu kontakty wiec nie musze byc wyrozniony .

facet40
facet40
  2 listopada 2014

od teraz na plaze trzeba bedzie chodzic w koszulkach jak i sobie poplywac bo po zdjeciu koszulki wedlug fotki.pl badz medatorow nazywa to sie OBNAZANIE naprawde sa smieszni jak i bez pojecia co dane slowo oznacza idzcie do szkoly o zwrot pieniedzy za brak wiedzy jakiej kolwiek

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.