Witam, nie wiem czy wcześniej ktoś nawiązywał juz do tego problemu ale raczej nie, ponieważ nie widzę podobnego tematu, otwórz krótko i na temat by nie rozpisywać się zbędnie, wchodząc na jakąkolwiek kamerkę i do kogokolwiek nawet moderatora z urządzenia na systemie IOS , w moim przypadku testowane iPhone 4s i 5s - jesteśmy " niewidoczni" . Nie wiem czy można to zakwalifikować jako "buga" ale problem jest, poza tym irytuje brak możliwości pisania podczas transmisji do danej osoby jak np na urządzeniu Android.
Pozdrawiam.
lista tematów
[Kamerki] Problem z aplikacją na systemie iOS
Coby: Witam, nie wiem czy wcześniej ktoś nawiązywał juz do tego problemu ale raczej nie, ponieważ nie widzę podobnego tematu, otwórz krótko i na temat by nie rozpisywać się zbędnie, wchodząc na jakąkolwiek kamerkę i do kogokolwiek nawet moderatora z urządzenia na systemie IOS , w moim przypadku testowane iPhone 4s i 5s - jesteśmy " niewidoczni" . Nie wiem czy można to zakwalifikować jako "buga" ale problem jest, poza tym irytuje brak możliwości pisania podczas transmisji do danej osoby jak np na urządzeniu Android. Pozdrawiam.
Aaaa widzisz, nie pisałem Ci o tym na pw ;/
Nie zauważyłem tego topicku : D
Jak będziesz, to atakuj PW, wszystko Ci wytłumaczę