djmajak90
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
djmajak90
  4 lutego 2014 (pierwszy post)

Witam nie wiem od czego zacząć po tym co dziś w nocy się zdarzyło!! Czy na tym polega funkcja działalność tej strony podczas rozmów na żywo przez kamerkę nagle ktoś pojawia się i zaczyna nie wiem nawet jak to określić czy poniżyć , upokorzyć , zmieszać z błotem a może nawet wjechać na psychikę drugiej osoby obrażając ja takim słownictwem że do tej pory tego nie rozumiem . Kobieta która dostała taką wiadomość od człowieka(trudnogo go tak nazwać) zaczęła proszę mi wierzyć płakać!!! a ten użytkownik jak szybko dołączył do transmisji na żywo tak szybko ją opuścił! Rozumiem alkohol , marihuana , inne używki ale ludzi szanujmy się żebym ja po 4 godzinach patrzenia na to co się wyprawia jak Dziewczyna chce sobie z kimś pogadać normalnie a tu nagle atakuje 2,3 ludzi i wypisują takie rzeczy że nie da ich się opisać a potem zaczynają między sobą wypisywać to coś to przepraszam ale ja che się wyrejestrować nie dam !!! Ja nie dam rady a dziewczyna co ma czuć po takim ataku na jej osobę , takie działanie bydła bo można tak powiedzieć o tych doprowadzi kiedyś nawet do takiego stanu że poszkodowana osoba może odebrać sobie życie !!! A wtedy kto będzie za to odpowiedzialny ? Żarty żartami ale są tego granice a widocznie niektórzy maja z tym problemy !!

Sztumpole
Sztumpole
  6 lutego 2014

Budzisz Moderatora no tyle mogę ci powiedzieć

Sztumpole
Sztumpole
  6 lutego 2014

Trzeba się z tym liczyć że tak jest i będzie jeśli bierze się coś pod uwagę to wtedy jest prościej znieść dane zajście

Des
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 144
Des
  9 lutego 2014

A co ma 'alkohol, marihuana' do trolli? Zawsze byli i będą, nic tylko wywalać. Oczywiście dużo zmieniłaby opcja blokowania ludzi bez zdjęć/z nowymi profilami, itp. ale kamerki na fotce nigdy nie zmienią się na lepsze więc nie ma na co liczyć. Tylko dziękować moderatorom za to jak świetnie blokują wdrażanie nowych funkcji (jak blokowanie dostępu nieletnim i niezalogowanym).

Podpis dodawany na końcu każdego posta, długość do 255 znaków, wysokość na stronie max 100px.

Lilu
Lilu
  9 lutego 2014
Des
Des: Tylko dziękować moderatorom za to jak świetnie blokują wdrażanie nowych funkcji (jak blokowanie dostępu nieletnim i niezalogowanym).

Tutaj się mylisz Des - moderatorzy nie mają wpływu na wprowadzanie nowych funkcji na portalu - to czy i jakie funkcje się pojawią jest decyzją właścicieli :)
Pozdrawiam
Des
Des
  9 lutego 2014
Lilu
Lilu: Lilu:

Interesujące, bo jeden z modów, czy innych FPów w temacie który właśnie tu założyłem, odparł na moje pytania o owe funkcje tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Bylo to poruszane nie raz i narazie nawet nie zapowiada sie aby owa opcja powstala.. Mod ustawia czy pokoj ma byc dla osob pelnoletnich czy tez nie

Znaczy więc, że jednak nie tylko właściciele mają coś do gadania, ale mimo wszystko mody lubią swoje zabawki zatrzymywać dla siebie :)

Podpis dodawany na końcu każdego posta, długość do 255 znaków, wysokość na stronie max 100px.

Lilu
Lilu
  9 lutego 2014
Des
Des: Bylo to poruszane nie raz i narazie nawet nie zapowiada sie aby owa opcja powstala.. Mod ustawia czy pokoj ma byc dla osob pelnoletnich czy tez nie

No widzisz - nie umiesz czytać ze zrozumieniem :) My to ustawiamy owszem, ale to że opcja jest tylko dla moderatorów nie jest decyzją moderatorów tylko właścicieli portalu.
Des
Des
  9 lutego 2014
Lilu
Lilu: No widzisz - nie umiesz czytać ze zrozumieniem :) My to ustawiamy owszem, ale to że opcja jest tylko dla moderatorów nie jest decyzją moderatorów tylko właścicieli portalu.

Widocznie też nie umiesz, bo chodziło mi o to, że było to w gronie moderatorów poruszane, jak widać bezskutecznie. Jakoś mi się nie chce wierzyć, żeby 'właściciele' interesowali się portalem na tyle, by nie musieć zasięgać do moderatorów o opinie na temat tej platformy.

Lilu
Lilu
  9 lutego 2014

Ja nie bardzo rozumiem o czym Ty piszesz Des - ja umiem czytać ze zrozumieniem, ale to co piszesz to bełkot jest - moderatorzy mają wytyczne i według tego moderują na portalu. Oczywiście konsultujemy się z właścicielami w temacie tego jakie nowe funkcje można by było wprowadzić na fotce, ale ostateczna decyzja i tak zależy od właścicieli.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.