Wnoszę o usunięcie tej opcji z ustawień podczas transmisji na kamerach a ową opcję zastąpić opcją blokuj na 1h..... Bo to już jest żenujące gdy dodaje cię kogoś do czarnej listy tylko dla tego że nie ma się zdjęcia aktualnie w folderze JA... jak już komuś naprawdę będzie zależało aby daną osobę dodać do Czarnej Listy to sobie wejdzie na profil i tam doda....
lista tematów
[Kamerki] Czarna lista
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh: Ja bym bardziej byla za tym, zeby nadajacy mial mozliwosc ustawienia, ze chce by jego transmisje mogli ogladac np tylko uzytkownicy z fotkami, i to by w zupelnosci rozwiazalo problem... bez jakichs blokad, czarnych list, itp...
To akurat specjalnie zrobili jedni wykorzystują to do szpiegowania innych wchodząc jako niezalogowani a ci nowi zobaczą jakie to fajne i kusi ich aby założyć konto no i zakładają i kupują te durne gwiazdy :D
Jesli ja nie mogę wchodzić na transmisje osób 15 i mniej to czy one też mają blokadę gdy chcą wejść do mnie ? 18 i więcej ?
Konto usunięte: To akurat specjalnie zrobili jedni wykorzystują to do szpiegowania innych wchodząc jako niezalogowani a ci nowi zobaczą jakie to fajne i kusi ich aby założyć konto no i zakładają i kupują te durne gwiazdy :D
hahaha, cos w tym jest.
Od tej strony na to nie patrzylam :P...
Konto usunięte: Jesli ja nie mogę wchodzić na transmisje osób 15 i mniej to czy one też mają blokadę gdy chcą wejść do mnie ? 18 i więcej ?
Generalnie chodzilo o to by oddzielic dzieciaki od doroslych - na logike powinno dzialac w obie strony, a jak jest w praktyce, przyznam, ze nie mam pojecia - osobiscie nie zdarzylo mi sie, aby jakis uzytkownik ponizej 15 roku zycia wszedl mi do pokoju...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
Zdał by się osobny licznik osób zalogowanych i nie zalogowanych albo aby tylko pokazywało osoby zalogowane a tych niezalogowanych nie brało pod uwagę
Wg mnie powinni mieć wszyscy możliwość zablokowania osób niezalogowanych a nie tylko ich wypraszania.