Kiedy będzie działała Fotka.tv na androidzie 4xx ? Proszę o podanie daty. Pozdrawiam.
[Kamerki] Flash Player out! HTML5 ... nigdy ? czyli czarna dziura.
Nie wydaje mi sie że szybko to nastąpi ,to nie jest specjalnie uczęszczana witryna żeby sie opłacało rozwijać na wszystkie wersje androida.To zrobili na tą która jest używana przez największą liczbe osób,nie radze czekać
no i tu sie nie zgodze. dlaczego osoby posiadajace np andka 4 maja byc dyskryminowane? osobiscie chcialem kiedys zobaczyc jak to dziala na mobilnym urzadzeniu i dupa. a czy wiele osob odwiedza... hmmm moze to krok do tego zeby powiekszyc liczbe odwiedzajacych ?
Tutaj masz dobrą odpowiedz http://www.chip.pl/news/wydarzenia/trendy/2012/08/android-4.0-zdobywa-popularnosc-ma-juz-16-rynku-3 andriod w wersji 2. ma 60 procent użytkownika androida,reszta wersji od kilku do kilkunastu procent,android 4.0 są tylko w najnowszych telefonach,na Fotka.tv wchodzi do kilkuset osób naraz to nie tak duzo,tworzenie aplikacji to bardzo cięzka sprawa sam prubowałem musisz uwieżyć.Prawde muwiac mają z tym racje,niech sie skupią na tej najbardziej uczęszczanej ale niech będzie dobra
Okej, dzięki za komentarze .... no to czy jest na świecie przeglądarka z wbudowanym mechanizmem ( flash nie flash lub coś ) działająca na Androidzie 4xx na której da się oglądać Fotka.tv ?
Prędzej doczekam się zmiany podejścia webmasterów z Fotki czy magików z XDA Developers ?
Niestety nie jestem programistą ale rozumiem że "sprawienie" aby Fotka.tv była użyteczna na Andku 4xx to robota na kilka lat ? czy kilka dni ? a może godzin ?