Elo zalozylem sobie fotke pl i chce np ogladac transmisje no to klikam na fotke tv i chce sie zalogowac na tym koncie co teraz jestem no to wpisuje co tam trzeba xD Chaslo i loging i klikam zaloguj :P PO czym zamiast mojego logingu nic mi sie nie wyswietla a chce zeby jak z kims pisze na fotce tv to zeby mogla ona lub on kliknac w moj frofil :P Nie rozumiem dlaczego tak sie dzieje gdyz jak robie jakies inne konto to normalnie mnie przezuca z fotki pl na fotke tv :P
A dokladnie to mi sie normalnie konto loguje ale dalej mi wyskakuje ze jestem nie zalogowany ??? Z Gory Dzieki za Pomoc :P :D Pozdro ;d
lista tematów
[Kamerki] Problem z logowaniem z fotki pl na tv
polecam przeczyscic smeci z przegladarki ewentualnie sprobowac na innej ;)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Witam mam ten sam problem, czyszczenie zmiana przegladarki, nawet próba na innym komputerze nie działa... a jeszcze 6 godzin temu było wszystko ok.
Konto usunięte: Witam mam ten sam problem, czyszczenie zmiana przegladarki, nawet próba na innym komputerze nie działa... a jeszcze 6 godzin temu było wszystko ok.
Wyczyść pamięć flash, być może tutaj tkwi problem :) Ogólnie mam ten sam problem, zazwyczaj wyczyszczenie śmieci z przeglądarki + jej restart pomagają.