sssso
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
sssso
  2 sierpnia 2012 (pierwszy post)

Kolejny etap ataku kobiet moderatorek oraz próbującej się im podlizać męskiej cżęści moderacji prowadzi do tego, że ktoś wyprodukował taką parodię wyskakującą na cały ekran:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętaj, że nie stosowanie się do regulaminu serwisu oraz netykiety Fotki.tv może skutkować blokadą konta. Nie spamuj. Nie rozbieraj się. Nie klnij. Nie obrażaj. Nie wywołuj konfliktów. Nie bądź natarczywy(-a).

Nie ma czegoś takiego jak netykieta fotka.tv! To że jakiś ktuś, nielegalnie, coś kiedyś cośtam napisał nie znaczy, że to obowiązuje także dziś - proponuję poczytać nowe zasady :D. Nowy regulamin nie zabrania także wywoływania konfliktów oraz rozbierania się. Co do ostatniego punktu to na razie nie widać żadnych wiadomości wysyłanych przez moderatorów, ale jeżeli któryś z nich będzie was dręczyć jak to mieli w zwyczaju to nie zapomnijcie o tym poinformować publicznie. Skończył się okres ochronny i zgodnie z regulaminem już można o nich mówić brzydko - oczywiście to się panienkom nie spodoba, no ale cóż, teraz trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny! :D

Wspólnie pozbędziemy się darmozjadów i ludzi przeszkadzających w dobrej zabawie z tego serwisu :).
afrodytka27
afrodytka27
  2 sierpnia 2012

Skąd ty wytrzasłeś takie informacje???????????. Skończył się okres ochronny i zgodnie z regulaminem już można o nich mówić brzydko.....Ustanowiłeś nowy regulamin?

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  2 sierpnia 2012

kompletna bzdura logujac sie na Fotka.tv zaakceptowales regulamin taki jaki sie tam znajduje koniec kropka

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.