kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Fresaa:to byl sarkazm:) a serio mam pytanie czemu nie mam juz paska Moderator? Co to oznacza własnie dla moda ta zmiana? Chyba my powinniśmy miec rozpoznanie wcześniej no chyba ze macie nas w tyłku ? Zaraz wszystko wyjaśnię w grupie moderatorzy fotka.tv

no i cacus :)
AmozeTAK
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
AmozeTAK
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie chyba nie bo każda zmiana czy nam sie podoba czy nie zazwyczaj zostaje :)

Więc jednak się rozumiemy :)
twojslodkisen1912
twojslodkisen1912
  24 lipca 2012

beznadziejnie sie loguje

Fresaa
Fresaa
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: beznadziejnie sie loguje

no w sumie tylko to mi wadzi szkoda ze nie loguje automatycznie jak juz sie jest na fotce:)
barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  24 lipca 2012

a mi na to jak na lato może być

barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  24 lipca 2012

i znowu wchodzą nie zalogowani na transmisje o losie

ichabod
ichabod
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i znowu wchodzą nie zalogowani na transmisje o losie

Konto usunięte
Konto usunięte: - transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),

Czytanie ze zrozumieniem nie boli.
barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  24 lipca 2012

na cholerę mnie ma oglądać jakieś nie zalogowaniec bez sensu to ze pisać nie bedzie to mi wiadomo nie od dziś jeszcze rozumowanie jest u mnie w porządku

VincVega227
VincVega227
  24 lipca 2012

ta zmiana to jakas lipa wogóle całyczas sie loguje i pipa nie trybi juz musieliscie poknocic za dobzre było

barylaidzpofrugo
barylaidzpofrugo
  24 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ta zmiana to jakas lipa wogóle całyczas sie loguje i pipa nie trybi juz musieliscie poknocic za dobzre było

przez normalne logowanie wejdz na Imiela nie idzie
Essentiales
Essentiales
  24 lipca 2012

Beznadziejna jest ta nowa zmiana nie wiem po ulepszać coś jak i tak już jest dobre

Vandeta
Vandeta
  24 lipca 2012

Witam Mam Pytanie Co Do Fotka Tv Poniewiez Kiedys Gdy Bylem Na Fotka Tv Ludzie Wchodzacy Na Moj Profil Na FOTKA.PL Widzieli Ze Prowadze Transmisje (TERAZ TEGO NIEMA ) Dlaczego ? Wedłog Mnie Zmniejsza To Zdecydowanie Ilosc Widzow :) Prosze O Odpowiedz ! :)

PAJU2
PAJU2
  24 lipca 2012

moim zdaniem lekko bezsensu bo jest kilka bledow albo ja jeszcze tego nie rozkminilem;0

PAJU2
PAJU2
  24 lipca 2012

a coto za auto na moim avatarze;p ?

Vandeta
Vandeta
  24 lipca 2012

Moim Zdaniem FTV powinna Byc chociaz Czesciowo Kompatybilna Z Fotką Pl Chodzby Nawet Ze Wzgledu Na To iz Ludzi Wchodzacy Na FTV DO MNIE nie widza moje profilu na FPL ... Pozdrawiam Czekam Na Rozwiniecie Tematu :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.