HUSTLERHD
HUSTLERHD
  8 stycznia 2012 (pierwszy post)

Co z Fotka.Tv?Nie wymyslajcie ze to wina konta czy czegos innego po prostu niedbalstwo.Jedyne co w tym temacie jest to to ze kamery nie działaja?Wiadomo juz czemu?

Adidasowa
Adidasowa
  8 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co z Fotka.Tv?Nie wymyslajcie ze to wina konta czy czegos innego po prostu niedbalstwo.Jedyne co w tym temacie jest to to ze kamery nie działaja?Wiadomo juz czemu?

Jak taki jesteś mądry to zostań programistą Fotka.tv i to napraw cwaniaku:zonk:
Jak już pisałam, programiści mają wiele do naprawy na tym portalu i trochę im to zajmie. Nie oczekuj cudów.
Poza tym pozdrawiam fosforyzujące rękawiczki:mrgreen:
PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  8 stycznia 2012

pewnie zas serwery im padają.

Niereformowalny
Niereformowalny
  8 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: programiści mają wiele do naprawy na tym portalu i trochę im to zajmie.

obstawiając jakieś 4 lata

mi tez nie działa 4 dzień ,też pisałem
Pitero187
Pitero187
  8 stycznia 2012

Masakra coraz więcej osób ma z tym problem ja już nie wiem co radzić i inni też mają pewnie brak pomysłów nawet FP nic nie mogą zrobić czyli programiści muszą się tym jednak jak najszybciej zająć

przeciezwiesz
przeciezwiesz
  8 stycznia 2012

To ja mam pomysł założyć jeden temat związany z problemami na fotkaTV.I w nim tylko poruszać błędy z fotkaTV

0penYourMind
0penYourMind
  8 stycznia 2012
przeciezwiesz
przeciezwiesz: To ja mam pomysł założyć jeden temat związany z problemami na fotkaTV.I w nim tylko poruszać błędy z fotkaTV

To chyba byłby najbardziej aktywny temat, a by napisać tam posta trzeba byłoby koczować przed komputerem do rana i mieć szczęście aby przyjęło posta :)
MichaU
MichaU
  8 stycznia 2012

z tym ze ludzie mieliby w dupie ten jeden temat i tak czy siak zakladaliby nowe. dzieje sie tak bo sa poprost leniwi i nie chce im sie czegos poszukac a druga sprawa to to ze po prostu nie mysla

HUSTLERHD
HUSTLERHD
  9 stycznia 2012

Dobra działa po tygodniowej przerwie.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.