xNekix
xNekix
  5 stycznia 2012 (pierwszy post)

Od wczoraj taki komunikat się cięgle wyświetla jak chce rozpocząą transmisje

juraspl
juraspl
  7 stycznia 2012

Potwierdzam , od trzech dni nie mogę nadawać ponieważ cały czas wyświetla się - TRWA ŁĄCZENIE Z SERWEREM... - nigdy się tak nie zdarzało... na innym koncie niema tego problemu mogę nadawać ale ja chcę nadawać na jednym a nie co chwilę zakładać jakieś konto bo coś lipa z serwerem... oczywiście próbowałem dwóch przeglądarek i na każdej przeglądarce działa nowo utworzony profil a na starym profilu nie da się nadawać... podejrzewam jakąś blokade z strony Fotka.tv i widzę że nie tylko ja mam z tym problem pozdrawiam

xNekix
xNekix
  7 stycznia 2012

wiele osob od 3 dni to ma coraz wiecej problemow :/ WTF...

mirela93
mirela93
  7 stycznia 2012

Ja również mam taki sam problem jak użytkownicy wyżej. Trwa łączenie z serwerem... z innego konta nie mam tego problemu. Nie wiem co jest tego przyczyną, ale czas to naprawić :)

MichaU
MichaU
  7 stycznia 2012
Shaitan
Shaitan: Nie wiem jakim cudem ty jeszcze jesteś modem, przecież za takie teksty zabierają uprawnienia

nie dbam o to ;)
MichaU
MichaU
  7 stycznia 2012

poza tym jestem tez userem i problem dotyka takze mnie. nie rozumiem z jakiej racji mam udawac ze wszystko jest cacy i ze mi pasuje ;) mowie co mysle na ten temat.

ollusia21
ollusia21
  7 stycznia 2012

Dokladnie. Mam to samo. O 2 dni jest lipa.
Poprosilam o odswiezenie konta, zainstalowalam opere, przeinstalowalam adobe flash i dalej nic ...
Na innym koncie dziala bez problemu. Ale ja chce na tym ^^

ollusia21
ollusia21
  7 stycznia 2012

ps. dodam ze juz nawet na nowym koncie nie dziala ..

grzegorzad
grzegorzad
  7 stycznia 2012

cos jest nie tak od 3 dni,wiele osob ma ten problem i nie lezy to po ich stronie

OleejmyJutroxD
OleejmyJutroxD
  7 stycznia 2012

Ja też mam ten problem, kilka dni temu jak sprawdzałam to działało. A dzisiaj już nie.. Nie wiem po co jest ta Fotka.tv jak połowie ludzi to nie działa.. A to nie może byc wina przeglądarek, bo akurat byłby przypadek że tyle ludzi sie na to użala .

grzegorzad
grzegorzad
  7 stycznia 2012

inni sie jakos na starych kontach loguja i śmigają ,nie wiem o co kaman?

Shaitan
Shaitan
  8 stycznia 2012
MichaU
MichaU: nie dbam o to ;)

MichaU
MichaU: poza tym jestem tez userem i problem dotyka takze mnie. nie rozumiem z jakiej racji mam udawac ze wszystko jest cacy i ze mi pasuje ;) mowie co mysle na ten temat.

To się chwali ;) Wyraziłem tylko zdziwienie;)
Wooooojtek
Wooooojtek
  8 stycznia 2012

to wiadomo kiedy cos zostanie zrobione z tym błedem ?

MichaU
MichaU
  8 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

wlasnie o tym wspominalem jak pisalem na kontakt twierdza ze problem znany i pracuja :D
xmadchen69x
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 6
xmadchen69x
  8 stycznia 2012

no ja też mam ten sam problem, mogę zakładać nieskończoną ilość kont i z żadnego nie działa. nie pierwszy raz mam ten problem, to się zaczyna robić wkurzające... ;/

krzepek8899
krzepek8899
  8 stycznia 2012

poczekajcie do poniedziałku Fotka Team ma weekend nie pracują w niedziele :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.