DoktorPanda
DoktorPanda
  30 grudnia 2011 (pierwszy post)

Czy takie zachowanie przystoi moderatorowi fotki? Chyba nie...

feuliette
feuliette
  30 grudnia 2011

jeszcze napisz,ze to sie tyczylo ciebie a padne na twarz :)

DoktorPanda
DoktorPanda
  30 grudnia 2011

Obojętnie do kogo było to skierowane ale "MOD) - Pełni funkcje stróża porządkowego, dba o porządek i ład w serwisie, swoją postawą i pozytywnym nastawieniem daje przykład innym użytkownikom do naśladowania." (netykieta fotki.tv).

feuliette
feuliette
  30 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Obojętnie do kogo

no widzisz,dla mnie jest to wielka roznica :)
krzepek8899
krzepek8899
  30 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Obojętnie do kogo było to skierowane ale "MOD) - Pełni funkcje stróża porządkowego, dba o porządek i ład w serwisie, swoją postawą i pozytywnym nastawieniem daje przykład innym użytkownikom do naśladowania." (netykieta fotki.tv).

Konto usunięte
Konto usunięte: no widzisz,dla mnie jest to wielka roznica :)

jak dla mnie to on ma racje czasami się ktoś zapomni a później widać jak jest idą screeny aż miło :)
krzepek8899
krzepek8899
  30 grudnia 2011

a z racji tego że jesteśmy moderatorami to powinniśmy świecić przykładem i pokazywać że jesteśmy przykładem dla innych użytkowników

PaniczSzoszon
PaniczSzoszon
  30 grudnia 2011

wyzwała mnie ;/ nie zasnę dziś ...

Avatar użytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  30 grudnia 2011

Mod faktycznie wyzywał ludzi od "dałnów" a choroba chyba nie jest powodem do wyzwisk,

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

gracjano007
gracjano007
  30 grudnia 2011

Prosze o nie sluchanie nicka anfet4minka ponieważ jej nick mowi sam za siebie...pozdrawiam

anfet4minka
  30 grudnia 2011

A co ma piernik do wiatraka, prawda jest taka, że jawnie w obecności moda naśmiewają się z tego biednego człowieka, mod nawet nie reaguje jak robią mu przykrość wkładając w avatara obrazek wózka inwalidzkiego i dają sobie nick typu dzentiteam, było 2 modów zaden nie zareagował, a bawili się w wyśmiewanie znakomicie, dzieciom nie daje się do zabawy narzedzi, bo nie potrafią z nich korzystać

Я удалю secret chat

gracjano007
gracjano007
  31 grudnia 2011

Czyli mam zrozumieć to tak ze najlepiej obrobić tylek i później sama pchać sie na posadkę no ładnie..

Naatusqa
Naatusqa
  31 grudnia 2011
Krótko i na temat.. akurat nie na temat feu, ale na temat innych modów, kiedy się wypowiadałam, że czasem albo banują za nic, albo swoją zachowaniem, że tak napisze "nie świecą", to mi nikt nie wierzył :-) I taka uwaga do tych ' wyżej ': róbcie tak dalej, jak robicie, a fotka upadnie ;] Pozdro 600
Naatusqa
Naatusqa
  31 grudnia 2011

* swoim !!

anfet4minka
  31 grudnia 2011

gracjano007 używasz wulgarnego języka, nie mam nawet ochoty pchać się na posadę na której nie płacą, ale jednak powinni panować nad swoim jezykiem

Я удалю secret chat

DoktorPanda
DoktorPanda
  31 grudnia 2011

płacą, w srebrnych.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.