Piter83MKS
Piter83MKS
  7 grudnia 2011 (pierwszy post)

pisze bo mam problem i jesteś ostatnią nadzieją na wywalczenie sprawiedliwości mam nadzieje ze mi pomożesz już wysyłam ci w czym problem

Dziś o 16:00

składam zazalenie na blokadę na fotka tv ;/ nic takiego nie robiłem jedynie brzuch pokazałem kilku dziewczynom...

Dziś o 12:49

Witaj!

Blokada nie zostanie zdjęta przed czasem.

Pozdrawiam,
Marta
Fotka.Team

Dziś o 13:39

Dokonaj oceny.
Oceniając pomagasz ulepszyć serwis fotka.pl
Czy ta odpowiedź jest satysfakcjonująca / poniżej oczekiwań

moge gdzies się odwołac od tej nierzozumiałej dla mnie decyzji?

Dziś o 14:32

Witaj!

Niestety nie, blokada została nałożona za masturbacje.

Pozdrawiam,
Marta
Fotka.Team

Dziś o 14:32

Dokonaj oceny.

przeciez nic nie robiłem ;/ siedziałem tylko w krótkich spodenkach przed kamerką i podkręcałem dziewczyny które mnie ogladały jaka masturbacja? co za idiota TO WYMYŚLIŁ? sprawdz w logu kto to mi dał bana i się odwołam do głównego admina to jest smieszne!!!!!

Dziś o 14:34

Witaj!

Skontaktuje się z ta osobą.

Pozdrawiam,
Marta
Fotka.Team

Dziś o 14:44

Dokonaj oceny.

jak macie to nagranie to sobie obejrzyjcie i zobaczycie ze tam nic takiego na bana nie było,mam administratora na kilku forach i moim zdaniem ta osoba która dała mi bana nie nadaje się na moderatora!! naduzyła swoich uprawnień bezpodstawnie banując nie zostawie tak tego i skontaktuje się jeszcze z głównym administratorem fotki...

Dziś o 14:51

Memphis już został poinformowany o całej sytuacji pozdro ...

Dziś o 14:58

Dziś o 16:00

napisałem do Memphisa lecz on też to olał to zwracam się do ciebie jako do kierownika...

Dziś o 16:01

Witam
niestety nie wiele mogę pomóc..blokada została nałożona za masturbację na Fotka.tv Jest to łamanie regulaminu ..blokada mija 14 grudnia. Proszę o cierpliwość.

Dziś o 16:19

nie było zadnej masturbacji!!!! jedynie głaskałem się po brzuchu siedząc w krótkich spodenkach czy to jest masturbacja???? proponowałbym lepiej dobierać osoby na stanowisko moderatorów , sam mam administratora na kilku forach i wiem ze wczorajszy moderator nadużył swoich uprawnień ;/ jezeli głaskanie się po brzuchu to jest masturbacja to równocześnie drapanie się po głowie też może być masturbacją , nie bądzcie smieszni i zastanówcie się co robią wasi moderatorzy bo kilku z nich na pewno wydaje się do wymiany ponieważ nie są oni bogami którym wszystko wolno np banować niewinne osoby , dostali troche władzy i już im się w dupach p******i ;/ na moim forum taki moderator od razu by stracił swoje uprawnienia.

Dziś o 16:25

nie chodzi mi o tego bana bo mam go w dupie jak będe chciał to założe sobie 2 konto i tak będe na kamerce , lecz chodzi mi o czystą sprawiedliwość i dlatego walcze o swoje bo wiem że mam racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ichabod
ichabod
  7 grudnia 2011

Otrzymałeś wyjaśnienie FT, sprawa jest oczywista i zakładanie tematów na forum w niczym Tobie nie pomoże.

Następnym razem nie łam regulaminu.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.